- 10 Haziran 2020
- 145
- 95
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Doktorum banada yazmıştı surubunu ama fazla ilaç kullandigim için içmedim.ben uzun zamandır farklı farklı antidepresan ve antipsikotikler kullandım. Ilk başladığımda hepsinin az veya çok yan etkisini yaşadım. Dün tekrar kontrole gittiğimde doktor ilacımı değiştirip risperdal yazdi ama bu ilacı kullanirken kas kasilmalari yaşayabilirsin böyle bişey olursa acile gidip kas gevşetici iğne yaptır dedi. Dün gece ilk kez kullandim ve gece bileğimde çok siddetli bi ağrıyla uyandim. Bu ilacın etkisi olabilir mi daha önce kullanıp böyle şeyler yasayan oldu mu?
Acil bir durum olduğu için hemen cevap almaya çalışıyor olabilir miyim? Kim hangisine denk gelirse baksin diye yapıyorum bileğimi oynatamiyorum geceden beri. Doktorum böyle kasılmalar olacağını söylemişti zaten ben size bunu yaşayan varsa nasıl geçirdi diye soruyorumAynı konudan kaç tane daha açacaksınız? Bunu doktorunuza sorsanız daha net cevap alırsınız.
Olamazsınız. Çünkü kurallara aykırı. Acil bir durumsa doktorunuzu ararsınız, çok acil bir durumsa acil servise başvurursunuz. O kadar acil değilse burada bir (rakamla 1) konu açar kullananların cevap yazmasını beklersiniz.Acil bir durum olduğu için hemen cevap almaya çalışıyor olabilir miyim? Kim hangisine denk gelirse baksin diye yapıyorum bileğimi oynatamiyorum geceden beri. Doktorum böyle kasılmalar olacağını söylemişti zaten ben size bunu yaşayan varsa nasıl geçirdi diye soruyorum
Tamam aynen uğraşamam seninleOlamazsınız. Çünkü kurallara aykırı. Acil bir durumsa doktorunuzu ararsınız, çok acil bir durumsa acil servise başvurursunuz. O kadar acil değilse burada bir (rakamla 1) konu açar kullananların cevap yazmasını beklersiniz.
Corona bu kadar artmışken her ağrıda hastaneye koşmak istemiyorumKasılma beklediğiniz için olmuş olabilir mi acaba?
Oynatamayacak kadar yan etki yapıyorsa ciddi bi yan etki demektir bana göre
Acile gidin demiş doktorunuz da zaten
Size çözüm yolunu söylemiş
En doğru bilgiyi oradan alırsınız ilaçtan mı kendiliğinden mi diye
Acil bir durum demişsiniz yaAcil bir durum olduğu için
Acil bir durum olsa bile buraya ardı ardına konu açmanın mantığı yok.Acil bir durum olduğu için hemen cevap almaya çalışıyor olabilir miyim? Kim hangisine denk gelirse baksin diye yapıyorum bileğimi oynatamiyorum geceden beri. Doktorum böyle kasılmalar olacağını söylemişti zaten ben size bunu yaşayan varsa nasıl geçirdi diye soruyorum
Evet olabilir, keşke hiç kullanmasan, çok zararlı çünküben uzun zamandır farklı farklı antidepresan ve antipsikotikler kullandım. Ilk başladığımda hepsinin az veya çok yan etkisini yaşadım. Dün tekrar kontrole gittiğimde doktor ilacımı değiştirip risperdal yazdi ama bu ilacı kullanirken kas kasilmalari yaşayabilirsin böyle bişey olursa acile gidip kas gevşetici iğne yaptır dedi. Dün gece ilk kez kullandim ve gece bileğimde çok siddetli bi ağrıyla uyandim. Bu ilacın etkisi olabilir mi daha önce kullanıp böyle şeyler yasayan oldu mu?
şu hapları kullanmayı ya, psikolojik hapları kullanan birini tanıyorum felç geçirdi şuan, hangi hap veya şurup manevi bir rahatsızlığı ortadan kaldırabilir aklım almıyorben uzun zamandır farklı farklı antidepresan ve antipsikotikler kullandım. Ilk başladığımda hepsinin az veya çok yan etkisini yaşadım. Dün tekrar kontrole gittiğimde doktor ilacımı değiştirip risperdal yazdi ama bu ilacı kullanirken kas kasilmalari yaşayabilirsin böyle bişey olursa acile gidip kas gevşetici iğne yaptır dedi. Dün gece ilk kez kullandim ve gece bileğimde çok siddetli bi ağrıyla uyandim. Bu ilacın etkisi olabilir mi daha önce kullanıp böyle şeyler yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?