Bende araştırdım öyle çıkıyor ama şöyle anlatayım ben 8 haftalık gebeyim bugün gittim ikinci gidişim bebek var kalp atışı var kanama alanı yok herşey çok güzel deniliyor sadece 3 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için oda çok normal zaten böyle herşey güzelken boş gebelik nasıl oluyorBoş gebelik demek canım
Tanıyı yanlış yazmış olabilirler bir başka doktorada görün istersen ,boş gebelik için kalp atışı olmaması gerek gelişimi durmuş olması lazım , maşallah bebeğin sağlıklı dediklerine göre sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende araştırdım öyle çıkıyor ama şöyle anlatayım ben 8 haftalık gebeyim bugün gittim ikinci gidişim bebek var kalp atışı var kanama alanı yok herşey çok güzel deniliyor sadece 3 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için oda çok normal zaten böyle herşey güzelken boş gebelik nasıl oluyor
Amin allah razı olsun İnşallah yanlış yazılmıştır gittiğim hastane üniversite çok güzel ve ilgililer bu kadar herşey güzel olurken o yazı dikkatimi çekti keşke bakmasaydım stres içinde geçecek bir sonraki randevuma kadarTanıyı yanlış yazmış olabilirler bir başka doktorada görün istersen ,boş gebelik için kalp atışı olmaması gerek gelişimi durmuş olması lazım , maşallah bebeğin sağlıklı dediklerine göre sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım stres yapma bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın güzel düşün güzel olsun bence bebişin sağlıklı ve heycanla sana kavuşmak için büyüyüp doğmayı bekliyorAmin allah razı olsun İnşallah yanlış yazılmıştır gittiğim hastane üniversite çok güzel ve ilgililer bu kadar herşey güzel olurken o yazı dikkatimi çekti keşke bakmasaydım stres içinde geçecek bir sonraki randevuma kadar
Amin amin canım çok teşekkür ederimCanım stres yapma bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın güzel düşün güzel olsun bence bebişin sağlıklı ve heycanla sana kavuşmak için büyüyüp doğmayı bekliyordoktorun olumlu konuşmuş yazılanlara takılma rahat ol
Yaaa öylemi gerçekten okuduğum yazı ile geçirdiğim zaman yarım saat var ama bana yarım asır gibi geldispontan kendiliğinden olan demek, spontan gebelik de kendiliğinden olan gebelik oluyor
googleda saçma sapan şeyler yazıyor. aklınıza takılan şeyleri doktorunuza sormanız daha doğru olur.Yaaa öylemi gerçekten okuduğum yazı ile geçirdiğim zaman yarım saat var ama bana yarım asır gibi geldiçok teşekkür ederim Googlede başka şeyler çıkıyor kafam allak bullak oldu
Evet öyle randevular o kadar dolu ki o zamana kadar bakayım dedim tekrardan teşekkür ederimgoogleda saçma sapan şeyler yazıyor. aklınıza takılan şeyleri doktorunuza sormanız daha doğru olur.
Canım spontan gebelik kendiliğinden olan doğal gebelik anlamına gelir sorun demek değil yaniLÜTFEN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YORUM YAPABİLİR Mİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
Evet Öyleymiş canım iyiki buraya sordum Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederimCanım spontan gebelik kendiliğinden olan doğal gebelik anlamına gelir sorun demek değil yani
Rica ederim canım tadını çıkarEvet Öyleymiş canım iyiki buraya sordum Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim
İnşallah inşallah canım rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın aminRica ederim canım tadını çıkarbanada dua et inşallah bana da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?