Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACİL BAKAR MISINIZ Şimdilik spontan gebelik ne demek
- Konu Sahibi slaslasla
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- spontan gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Bende araştırdım öyle çıkıyor ama şöyle anlatayım ben 8 haftalık gebeyim bugün gittim ikinci gidişim bebek var kalp atışı var kanama alanı yok herşey çok güzel deniliyor sadece 3 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için oda çok normal zaten böyle herşey güzelken boş gebelik nasıl oluyorBoş gebelik demek canım
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Tanıyı yanlış yazmış olabilirler bir başka doktorada görün istersen ,boş gebelik için kalp atışı olmaması gerek gelişimi durmuş olması lazım , maşallah bebeğin sağlıklı dediklerine göre sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende araştırdım öyle çıkıyor ama şöyle anlatayım ben 8 haftalık gebeyim bugün gittim ikinci gidişim bebek var kalp atışı var kanama alanı yok herşey çok güzel deniliyor sadece 3 gün geriden geliyor geç döllenme olduğu için oda çok normal zaten böyle herşey güzelken boş gebelik nasıl oluyor
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Amin allah razı olsun İnşallah yanlış yazılmıştır gittiğim hastane üniversite çok güzel ve ilgililer bu kadar herşey güzel olurken o yazı dikkatimi çekti keşke bakmasaydım stres içinde geçecek bir sonraki randevuma kadarTanıyı yanlış yazmış olabilirler bir başka doktorada görün istersen ,boş gebelik için kalp atışı olmaması gerek gelişimi durmuş olması lazım , maşallah bebeğin sağlıklı dediklerine göre sağlıkla kucağına alırsın inşallah
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Canım stres yapma bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın güzel düşün güzel olsun bence bebişin sağlıklı ve heycanla sana kavuşmak için büyüyüp doğmayı bekliyor doktorun olumlu konuşmuş yazılanlara takılma rahat olAmin allah razı olsun İnşallah yanlış yazılmıştır gittiğim hastane üniversite çok güzel ve ilgililer bu kadar herşey güzel olurken o yazı dikkatimi çekti keşke bakmasaydım stres içinde geçecek bir sonraki randevuma kadar
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Amin amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım stres yapma bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın güzel düşün güzel olsun bence bebişin sağlıklı ve heycanla sana kavuşmak için büyüyüp doğmayı bekliyor doktorun olumlu konuşmuş yazılanlara takılma rahat ol
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Yaaa öylemi gerçekten okuduğum yazı ile geçirdiğim zaman yarım saat var ama bana yarım asır gibi geldi çok teşekkür ederim Googlede başka şeyler çıkıyor kafam allak bullak olduspontan kendiliğinden olan demek, spontan gebelik de kendiliğinden olan gebelik oluyor
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
googleda saçma sapan şeyler yazıyor. aklınıza takılan şeyleri doktorunuza sormanız daha doğru olur.Yaaa öylemi gerçekten okuduğum yazı ile geçirdiğim zaman yarım saat var ama bana yarım asır gibi geldi çok teşekkür ederim Googlede başka şeyler çıkıyor kafam allak bullak oldu
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Evet öyle randevular o kadar dolu ki o zamana kadar bakayım dedim tekrardan teşekkür ederimgoogleda saçma sapan şeyler yazıyor. aklınıza takılan şeyleri doktorunuza sormanız daha doğru olur.
- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Canım spontan gebelik kendiliğinden olan doğal gebelik anlamına gelir sorun demek değil yaniLÜTFEN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YORUM YAPABİLİR Mİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
Evet Öyleymiş canım iyiki buraya sordum Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederimCanım spontan gebelik kendiliğinden olan doğal gebelik anlamına gelir sorun demek değil yani
- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Rica ederim canım tadını çıkar banada dua et inşallah bana da nasip olurEvet Öyleymiş canım iyiki buraya sordum Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim
- 19 Ekim 2024
- 851
- 259
- 18
İnşallah inşallah canım rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin güzel haberlerini alırız inşallahRica ederim canım tadını çıkar banada dua et inşallah bana da nasip olur