ACİL BAKAR MISINIZ?ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

dmlkrt

Çok uzaklar ne tarafta?
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
191
438
18
29
Merhabalar özel sağlık sigortası yaptıracağım sağlık beyanında kaç yıla kadar olan hastalıklar ve yapılan tedavileri bildirilmesi gerekiyor ?Bilgisi olan yazabilir mi

5 yıl
Şirkete göre değişir bazıları da 2-3 yıla bakıyor
Ya ben bir hata yaptım galiba sağlık beyanında 10 yıl önceki eşimin göz çizdirme işlemi olduğu için göz bozukluklarını bildirdim şimdi rapor istiyorlar yapılan işleme dair nasıl bulacağım hatırlamıyor bile adam

Fiyatları da çok artmış tamamlayıcıların Üf

İşlemi yaptırdığınız hastaneye sorun

E devletten hasta gecmısı sorgulamaya bakabılırsınız

İşlem özel bir hastanede yapıldıysa E nabızdan gecmıs tıbbi kayıtlara bakabılırsınız

Son çare şirketle gorusursunuz eşinizin şuan göz problemı olmadığını işlemin çok eski olduğunu söyleyebilirsiniz

Daha olmadı göz doktoruna gidin sağlıklı olduğu raporunu alın şirkete sunun

Amelıyat olduğu yer kapandıysa falan evraklar atılmaz başka yere devredilir iyice araştırın

Amelıyat olduğu yer kapandıysa falan evraklar atılmaz başka yere devredilir iyice araştırın
E nabızda ziyaretlerim bölümünde görünüyor özel bir göz hastanesi . Ziyaret detaylarında yapılan işlem belirtilmiş gönderdim bakalım inşallah sorun çıkmaz siz demeseniz aklıma gelmeyecek valla teşekkür ederim. Sorun biz değiliz zaten kızımız için yapacağız sigorta ancak küçük olduğu için ebeveynle beraber sigortalıyorlar. Dedik sıkıntı çıkmasın boş yere

Bize telefonda soruyorlar sadece bi hastaliginiz var mi diye yok diyoruz tamam diyip fiyat veriyorlar her seferinde. Bilemedim simdi.

Bize telefonda soruyorlar sadece bi hastaliginiz var mi diye yok diyoruz tamam diyip fiyat veriyorlar her seferinde. Bilemedim simdi.
Allianz bir link gönderdi ve sağlık beyanı istedi daha önce geçirilen hastalıkları ve kullanılan ilaçları belirtmemizi istediler eşimde göz çizdirme operasyonu geçirmişti onun için rapor istediler bilemiyorum sizin yoktur ondan farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmamıştır. Sağlık beyanında belirtilmeyen hastalıklar sigorta yapıldıktan sonra önünüze çıkabiliyor ve sigorta karşılamıyor

Bilemiyorum tabi. Biz doga, mafra ve anadolu denedik sadece. Her sirketin de farkli oluyor az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…