Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bir hata yaptım galiba sağlık beyanında 10 yıl önceki eşimin göz çizdirme işlemi olduğu için göz bozukluklarını bildirdim şimdi rapor istiyorlar yapılan işleme dair nasıl bulacağım hatırlamıyor bile adam5 yıl
Şirkete göre değişir bazıları da 2-3 yıla bakıyor
İşlemi yaptırdığınız hastaneye sorunYa ben bir hata yaptım galiba sağlık beyanında 10 yıl önceki eşimin göz çizdirme işlemi olduğu için göz bozukluklarını bildirdim şimdi rapor istiyorlar yapılan işleme dair nasıl bulacağım hatırlamıyor bile adam
E nabızda ziyaretlerim bölümünde görünüyor özel bir göz hastanesi . Ziyaret detaylarında yapılan işlem belirtilmiş gönderdim bakalım inşallah sorun çıkmaz siz demeseniz aklıma gelmeyecek valla teşekkür ederim. Sorun biz değiliz zaten kızımız için yapacağız sigorta ancak küçük olduğu için ebeveynle beraber sigortalıyorlar. Dedik sıkıntı çıkmasın boş yereAmelıyat olduğu yer kapandıysa falan evraklar atılmaz başka yere devredilir iyice araştırın
Hastane masrafları daha çok bence . Bizim bebişin bir muayenesi 3500 TL olunca tamamlayıcı ucuz geldiFiyatları da çok artmış tamamlayıcıların Üf
Epikriz raporu istedik hastaneden maile gönderdiler çok şükür. Bakalım onay bekliyoruzAmelıyat olduğu yer kapandıysa falan evraklar atılmaz başka yere devredilir iyice araştırın
Allianz bir link gönderdi ve sağlık beyanı istedi daha önce geçirilen hastalıkları ve kullanılan ilaçları belirtmemizi istediler eşimde göz çizdirme operasyonu geçirmişti onun için rapor istediler bilemiyorum sizin yoktur ondan farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmamıştır. Sağlık beyanında belirtilmeyen hastalıklar sigorta yapıldıktan sonra önünüze çıkabiliyor ve sigorta karşılamıyorBize telefonda soruyorlar sadece bi hastaliginiz var mi diye yok diyoruz tamam diyip fiyat veriyorlar her seferinde. Bilemedim simdi.
Bilemiyorum tabi. Biz doga, mafra ve anadolu denedik sadece. Her sirketin de farkli oluyor az da olsa.Allianz bir link gönderdi ve sağlık beyanı istedi daha önce geçirilen hastalıkları ve kullanılan ilaçları belirtmemizi istediler eşimde göz çizdirme operasyonu geçirmişti onun için rapor istediler bilemiyorum sizin yoktur ondan farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmamıştır. Sağlık beyanında belirtilmeyen hastalıklar sigorta yapıldıktan sonra önünüze çıkabiliyor ve sigorta karşılamıyor