Acil bakar mısınız hamilelik mi

gulerhtc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
19
7
20
Selamun aleyküm hanımlar benim adet günüm 8 gün geçti dün idrar testi yaptım beklemedim çok 2 dk falan fazla tek çizgi görünce bıraktım direk lavaboya bırakmıştım ondan 2 saat sonra tekrar lavaboya gittim öyle test dikkatimi çekti elime aldım iki çizgi gördüm kuruma çizgisi gibi de hiç durmuyor bilemiyorum şu anda böyle yaşayan war mı aranızda görsel ekleyeceğim bakar mısınız

Eklentiler

• 4FAD00E5-CA07-4EF5-872E-8A4E974F91B0.jpeg
    4FAD00E5-CA07-4EF5-872E-8A4E974F91B0.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 225
Kaset testlerde ilk 10 dk dikkate alınır. 8 gün geciktiyseniz direkt kan verin
10 dakika bile beklemeden çıktım bıraktım ben 10 dakika içerisinde de çıkmış olabilir çok daha sonradan da beni umutlandırıyor 😍dediğiniz gibi en doğrusu kan testi vermek ama cesaret edemiyorum nedense

Aynı durum bende de var. Adetim 3gün gecikti ve az önce erken gebelik testi yaptım. Çok hayalet bir çizgi çıktı, gebelik çok istediğim için acaba ben mi yanlış görüyorum. Gebelik olabilir mi 🥺

Eklentiler

• IMG_20230118_084913.jpg
    IMG_20230118_084913.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 214
Aynı durum bende de var. Adetim 3gün gecikti ve az önce erken gebelik testi yaptım. Çok hayalet bir çizgi çıktı, gebelik çok istediğim için acaba ben mi yanlış görüyorum. Gebelik olabilir mi 🥺
aşkım bu hayalet falan değil :KK70: bariz el sallıyor bebiş :KK3: Sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim

Selamun aleyküm hanımlar benim adet günüm 8 gün geçti dün idrar testi yaptım beklemedim çok 2 dk falan fazla tek çizgi görünce bıraktım direk lavaboya bırakmıştım ondan 2 saat sonra tekrar lavaboya gittim öyle test dikkatimi çekti elime aldım iki çizgi gördüm kuruma çizgisi gibi de hiç durmuyor bilemiyorum şu anda böyle yaşayan war mı aranızda görsel ekleyeceğim bakar mısınız
Canım merhaba bu tarz testten çok yaptım ama hiç bir zaman ikinci çizgi sonradan da olsa çıkmadı. Ve şuan hamileyim şükür inşallah sende de vardır bebiş bence kan ver derim hiç bekleme 🤭 inşallah test yaniltmazdir

İkinci çizgi gözüküyor fakat erken gebelik testleri yanıltabiliyor bekleyin tam 1hafta geçsin ondan sonra normal test ile tekrarlayın

Canım merhaba bu tarz testten çok yaptım ama hiç bir zaman ikinci çizgi sonradan da olsa çıkmadı. Ve şuan hamileyim şükür inşallah sende de vardır bebiş bence kan ver derim hiç bekleme 🤭 inşallah test yaniltmazdir
Ayy çok sağol inşallah ya çok ümitliyim kan vermeye gideceğim 🙈

İkinci çizgi gözüküyor fakat erken gebelik testleri yanıltabiliyor bekleyin tam 1hafta geçsin ondan sonra normal test ile tekrarlayın
Evde erken gebelik testi vardı o yüzden bunu kullandım, dediğiniz gibi kaset testler daha güvenilir sanırım.

Ben daha adet gunum olmamıştı boyle çıkmıştı cizgim, hamiileymişim, sora kandan verince tam emin oldum.

peki test yapınca ikinci çizginiz hemen mi çıkmıştı yoksa sizde sonradan mı fark ettiniz

aşkım bu hayalet falan değil :KK70: bariz el sallıyor bebiş :KK3: Sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim
Benim testime de bakarmısınız reglime 4 gün kala yaptım hayalet çizgi var mı sizce kızlar

Eklentiler

• FC29DED4-AAD0-44A1-B4DE-8BF413FE0B58.jpeg
    FC29DED4-AAD0-44A1-B4DE-8BF413FE0B58.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 188
Benim testime de bakarmısınız reglime 4 gün kala yaptım hayalet çizgi var mı sizce kızlar
balım görünmüyor bir şey ama zaten erken yapmışsın :) Allah büyüktür üzülme, belirtin var mı

peki test yapınca ikinci çizginiz hemen mi çıkmıştı yoksa sizde sonradan mı fark ettiniz
test yapınca çok silik çıkıyordu cizgi ,çogu insan bana kıpkırmızı olması lazım diyordu. bekleyemediğim için kandan verdim . çıkınca artık emin olduk.

X