Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne gebelik belirtisi ve bu tür etkiler yapar. Gebelik mi değil mi bilinmez. 14. Gün kan testinde öğrenebilirsiniz kesin sonucu.Merhabalar ben 2 kasım çatlama ignesi vurdurdum çikolata kistim var sağ yumurtalıgımda ama igneden sonra sol kasık agrım fazla oldu bugun 8.gün ve hala sancım var yürümekte zorlanıyorum bir bilgisi olan var mı acaba gebelik mi oluşuyor
Ama bu 5.çatlama igneli olan tedavim ve ilk kez böyle oldum diger 4’de hiç agrım olmadı yani igne günü oldu agrım geçti sonra böyle 1 hafta sürmediİğne gebelik belirtisi ve bu tür etkiler yapar. Gebelik mi değil mi bilinmez. 14. Gün kan testinde öğrenebilirsiniz kesin sonucu.
Her süreç, her sefer farklıdır. Ben gebe kalmadan önce hep belirti gösterirdim. Gebe kaldığım zaman ise hiç belirti göstermedim. Gebe değilim sandığımda gebe olduğumu öğrendim. Umarım bebeğin seninledir ❤ defalarca aşılama, klomen, çatlatma iğnesi tedavisi gördüm, o sebeple kendi tecrübemi paylaştım.Ama bu 5.çatlama igneli olan tedavim ve ilk kez böyle oldum diger 4’de hiç agrım olmadı yani igne günü oldu agrım geçti sonra böyle 1 hafta sürmedi
Her ay insanın umutsuzluğa düşmesi çok kötü bir şey olacak umuduyla beklemesi ama olmaması rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içinde bana da nasip etsin nasıl süreçti senin için nasıl hani sıkıntı mı edilmemesi gerekiyor anlamıyorumHer süreç, her sefer farklıdır. Ben gebe kalmadan önce hep belirti gösterirdim. Gebe kaldığım zaman ise hiç belirti göstermedim. Gebe değilim sandığımda gebe olduğumu öğrendim. Umarım bebeğin seninledir ❤ defalarca aşılama, klomen, çatlatma iğnesi tedavisi gördüm, o sebeple kendi tecrübemi paylaştım.
Ben de 2 kasımda vuruldum iğne cnm bir hafta sonra test yapıcam birlikte yapalim. Seninle ayn belirtilerim var benım de çok kaşık ağarım var artı mide bulantısı de var bendeMerhabalar ben 2 kasım çatlama ignesi vurdurdum çikolata kistim var sağ yumurtalıgımda ama igneden sonra sol kasık agrım fazla oldu bugun 8.gün ve hala sancım var yürümekte zorlanıyorum bir bilgisi olan var mı acaba gebelik mi oluşuyor
Bende mide yerine bel ağrısı var ne zaman yapıcaksın sen erken gebelik testinde bence sonuç çıkarBen de 2 kasımda vuruldum iğne cnm bir hafta sonra test yapıcam birlikte yapalim. Seninle ayn belirtilerim var benım de çok kaşık ağarım var artı mide bulantısı de var bende
16 Kasım'da yapıcam cnm çatlama iğnesi yapıldığı zaman daha erken yapamasın doğru sonuç vermezBende mide yerine bel ağrısı var ne zaman yapıcaksın sen erken gebelik testinde bence sonuç çıkar
Benım de çok bel agarım öldü hem dün hem bıgun ama bugün kaşık agarım yok denecek kadar az bakalim iğne etkisi bir kaç güne gider tamamenBende mide yerine bel ağrısı var ne zaman yapıcaksın sen erken gebelik testinde bence sonuç çıkar
Bende o gün yapayım o zaman16 Kasım'da yapıcam cnm çatlama iğnesi yapıldığı zaman daha erken yapamasın doğru sonuç vermez
o zaman bu kasık agrısı şu bu hep igneden bebek varsa ondan değilBenım de çok bel agarım öldü hem dün hem bıgun ama bugün kaşık agarım yok denecek kadar az bakalim iğne etkisi bir kaç güne gider tamamen
Net birşey söylemek zor zâten bu iğne hamilelik semptomların hepsını yaş atıyor beklemek en doğrusuo zaman bu kasık agrısı şu bu hep igneden bebek varsa ondan değil
o zaman bu kasık agrısı şu bu hep igneden bebek varsa ondan
Bende o gün yapayım o zaman
Öyle yap daha iyi olur net sonuç için beklemek zor ama beklıcaz yapıcak birşey yokBende o gün yapayım o zaman
Ya bende çatlama ignesi yaptırdım 2 kasımda yeni yeni toparlanıyorum sancım çok oluyordu kişiden kişiye değişiyorMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak size bn yeninim burda cuma günü çatlama iğnesi vurdum cumartesi pazar ilişki oldu pazartesi günü kontörlüm vardi yanı bugün yumurtam çatlamışti merak ettim test yptim bugün test siliklesmiti acaba HCG vücuttan atıyor mu lh testi silik çıktı neden böyle oldu ac
Hiç Bir belirtimde yok sadece bacak bel ağrım ara sıra oluyor akıntımda yok acaba olmadimi Gine hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mi