kızlar nasıl sizce normal mi bugün 6. gün meme küçültme ameliyatı sarılıklar batikon lekesi. meme ucunda sıkıntı var mı sizce
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarılıklar batikon lekesi küçültme ameliyatı oldum bugün 6. günüm neden öyle dediniz korkutmayınSiz şaka mısınız?
meme ucumdan bahsediyorum meme küçültme oldum 6 gün önce endişe ediyorum diğer sarılıklar batikon lekesi.Sence?
benim Ucum küçüktü zatenUcunu yok etmiş.
göğüs ucum normal mi sizceAmeliyat yeni olmuş diklestirme de yapmış doktor normal.
sarılıklar batikon lekesi. bugün 6. gün meme ucum önemli olanBu iz hafifler mi o önemli. Morarmış bir de
Evet düzeliyor sonra. Geçmiş olsun.göğüs ucum normal mi sizce
Evet düzeliyor sonra. Geçmiş olsun
gerçekten miiii nolur içimi rahatlatın normaldir umarım yaEvet düzeliyor sonra. Geçmiş olsun.
Ucu zaten küçükse normal bir de şuan anlaşılmaz daha çok yeniymişmeme ucumdan bahsediyorum meme küçültme oldum 6 gün önce endişe ediyorum diğer sarılıklar batikon lekesi.
Normal normal meme ucuna dokunmuyorlar zaten dikleştirme operasyonu ve küçültme ameliyatı için kesiler bolgelerden dolayı öyle duruyor. Ödem de var şuanda 6 aya kadar normalimizse donersiniz. Çok temiz bakmayı unutma. Duş oncesi için sprey verdi mi ?gerçekten miiii nolur içimi rahatlatın normaldir umarım ya
nekrozdan korkuyorum. 4 gün sonra taburcu edildim Dr nolur nolmaz kal dedi. dün de artık bir şey olmaz allahın izniyle dedi. bugün eve geldim meme ucunu ilk defa gördüm diğeri böyle değil bu meme ucumun kenarları böyle acaba böyle siyahlaşacakmı ortaya doğru diye mahvoldum evdeNormal normal meme ucuna dokunmuyorlar zaten dikleştirme operasyonu ve küçültme ameliyatı için kesiler bolgelerden dolayı öyle duruyor. Ödem de var şuanda 6 aya kadar normalimizse donersiniz. Çok temiz bakmayı unutma. Duş oncesi için sprey verdi mi ?
Kendi normalin ne işe öyle olacak. Etinten et kesiyorlar tabi ki böyle şeyler olacak.nekrozdan korkuyorum. 4 gün sonra taburcu edildim Dr nolur nolmaz kal dedi. dün de artık bir şey olmaz allahın izniyle dedi. bugün eve geldim meme ucunu ilk defa gördüm diğeri böyle değil bu meme ucumun kenarları böyle acaba böyle siyahlaşacakmı ortaya doğru diye mahvoldum evde
Nekroz gibi görünüyor normal değil bence cnm doktorunla görüş...kızlar nasıl sizce normal mi bugün 6. gün meme küçültme ameliyatı sarılıklar batikon lekesi. meme ucunda sıkıntı var mı sizce
Eki Görüntüle 3516334
nereden anladınız pekiNekroz gibi görünüyor normal değil bence cnm doktorunla görüş...
Bu şekilde fotoğraf atıp nekroz olduğunu söyleyen bir çok üyeden de gördüm fakat nekroz olsa bile erken müdahale ile toparlananda çok oldu bende aynı ameliyatı oldum ve çok araştırmıştım bu nedenle anladım tabi doktorunuz en iyisini bilir ihmal etmeyinnereden anladınız peki