Acil bakar mısınız düşük mü yapıyorım

sk55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
10
0
26
5hafta 6 günlük gebeyim cuma günü kontrole gittim bir problem yoktu fakat cumartesi günü kanamam başladı ağrılarım fazla ve kanamam biraz yoğun ayrıca pembe leke olarak geldi iki saat için yoğun kırmızıya döndü doktorum kanamaların olabileceğini söyledi sizce düşük mü yapıyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Pembe yada kırmızı akıntı her zaman tehlikelidir. Çok acil doktora gitmeniz gerek. Önlenebilir bişey olabilir.

Pembe yada kırmızı akıntı her zaman tehlikelidir. Çok acil doktora gitmeniz gerek. Önlenebilir bişey olabilir.
galiba düşük yaptım baş parmak büyüklüğünde bir parça geldi kürtaj işlemi gerekebilir mi sizce ? Doktorum yarına randevu verdi

galiba düşük yaptım baş parmak büyüklüğünde bir parça geldi kürtaj işlemi gerekebilir mi sizce ? Doktorum yarına randevu verdi
Kadın doğum olan bi acile gidip hemen görünün yarını beklemeyin en azından kese yerinde mi görülür

Nerdeyse iki gündür kanamanın var ve hala bir acile gitmedinizmi? Kanama hiçbir zaman normal değildir. Belki ilk olduğunda gitseydiniz bı hal çaresi olurdu çok geç kalmışsınız. Neden görmediniz aklım almıyor. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim zaten kürtajla alıncaktı sağlıklı bir gebelik değildi doktorum beklememi söyledi

Merhaba kızlar bende 4 haftalık gebeyim 2 ay önce düşük yaptım bugün kanamam geldi acile gittim hcg değerimin yükseldiğini güzel ilerlediğini söyledi henüz kese görünmedi progesteron kullanıyordum günde 2 defa onu 3 yapacaksın dedi bu kanamalar kesilir mi 2 senedir çocuğumuz olmuyodu çok korkuyorum

Sürekli yatmam gerektiğini söylüyolar böyle durum yaşayıpta düşük riskini atlatan var mı nolur dua edin kızlar

Progestan iyi gelir, uzan bol bol kalkma canım, inşallah güzel ilerler

Progestan iyi gelir, uzan bol bol kalkma canım, inşallah güzel ilerler
Ya inşallah acaba üstüne görme mi oldu diyorum ama onda böyle kanama gelir mi ki yani adetin ilk günü gibi ne çok az nede çok fazla geliyor akıntının kanamalı hali gibi diyim bilginiz var mı 6 ocakta adet günümdü

Bazısı aylarca yatıyor kanama görüyor. Çok dikkat edip en ufak degisiklikte doktorunuza ulasirsaniz saglikli ilerler insallah

Canım nedir durumun acaba.. dün bende yaşadım aynı dumu adet gibi kanama ve pıhtı geldi dra gittik ve iğne yaptı keseyi göremedik bizde daha erken olabilir dedi Dr.. yarın yine gidip HCG durumuna bakacağız ve yine bakacak kese görünecek mi diye bugün kanamam durdu ama endişem bitmedi.. tüp bebekle 3. Denemede tuttu önceden de düşük ve kürtaj durumları vardı umarım iyidir senin sağlıkla alırız bebişler kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…