- 6 Kasım 2021
- 110
- 32
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mucmerbet98
Adetime 2 gün kaldı emin değilim uzun süredir Deniyoruz prolaktin yüksekliği olduğu için şüphede kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto yok.Teşekkürler
Fotoğraf yok canım. Googledan girip yükler misinAdetime 2 gün kaldı emin değilim uzun süredir Deniyoruz prolaktin yüksekliği olduğu için şüphede kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Foto yok.
Tekrar denedim gözüküyor mu acabaFotoğraf yok canım. Googledan girip yükler misin
Kuruma da olabilir bnce bir de ucuz kaset testlerden deneyin10 dakika sonra falan
Kuruma olabilir diye suya tuttum aynı ama cok cok silik bir çizgi güvenilmez sanırsamKuruma da olabilir bnce bir de ucuz kaset testlerden deneyin
Anladım. Yerlesmeyse o akıntı zaten daha yeni yerleştiği için çıkmayabilir testte. Adet olacağınız için de olabilir tabi o akıntı. Normalde adetten önce kahve akıntınız olur mu? İnşallah gebeliktendir diyelim.Yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum emin değilim ama koyu kahve leke geldi kasıklarımda sancı oluyor belirtiler var ama adete benzee belirti oldugu için ümitlenmek istemem
Yok olmuyorAnladım. Yerlesmeyse o akıntı zaten daha yeni yerleştiği için çıkmayabilir testte. Adet olacağınız için de olabilir tabi o akıntı. Normalde adetten önce kahve akıntınız olur mu? İnşallah gebeliktendir diyelim.
O zaman belki yerlesmedendir. Neyseki iki gün kalmış. Hadi bakalım. Umarım güzel haber alırsınız.Yok olmuyor