- 1 Eylül 2023
- 1.650
- 462
- 26
0.5 çıktı canim yok galibaTamam etiketlerim
Deme ya0.5 çıktı canim yok galiba
Malesef nasıl oldu bende anlamadım yarın ader günüm yarını beklicem artık ne yapayimDeme ya
Ya ben bu testlerden hiç anlamıyorum Cidden ama şunu yaşadım bizzat geçen ay regl dönemime yakın hep silik çizgi çıktı her markada hemde peşine tam gününde regl oldum o zaman da silik çizgi cıkıyor En güvenilir olanı regl tarihin geçince yaptığın onda direk varsa cıkarMalesef nasıl oldu bende anlamadım yarın ader günüm yarını beklicem artık ne yapayim
Yarın adet günüm eğer bugün yarın olmazsam yenilicem şaşırdım bende çok belirgindi çünküYa ben bu testlerden hiç anlamıyorum Cidden ama şunu yaşadım bizzat geçen ay regl dönemime yakın hep silik çizgi çıktı her markada hemde peşine tam gününde regl oldum o zaman da silik çizgi cıkıyor En güvenilir olanı regl tarihin geçince yaptığın onda direk varsa cıkar
şaşırdım valla bendeYarın adet günüm eğer bugün yarın olmazsam yenilicem şaşırdım bende çok belirgindi çünkü
BendeBende
şaşırdım valla bende
Hayırlısı olsun hakkımız da benımde bugün 4. Gün gecıkmem erken gebelik testi yaptım çok çok silik mesela anlamadım
Benim testlere güvenim bittiHayırlısı olsun hakkımız da benımde bugün 4. Gün gecıkmem erken gebelik testi yaptım çok çok silik mesela anlamadım
Benimde negatif en iyisi bir kaç gün beklemek vallaBenim testlere güvenim bitti
Aynen benim de öyle beklicez artikBenimde negatif en iyisi bir kaç gün beklemek valla