- 8 Nisan 2017
- 56.991
- 300.665
- 698
- Konu Sahibi CitirTurtam
Şimdi jeton düştü hiç yapmadığım için bilmiyorum cnm yaa hiç anlamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ovu testi böyle çıkınca gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm
Belki de yumurtlamadin canım o zaman, akıntı başka şeyden olmuş olabilir. Sen yine de değerlendir bak beni dinle, inşallah hamilesindir tabiki de Allah nasip etsin tez zamandaAma bem 10 aralıkta falan yumurtladım galiba o günlerde akıntım da oldu. 1 ayda İki kez yumurtlama oluyor mu?![]()
Belki de yumurtlamadin canım o zaman, akıntı başka şeyden olmuş olabilir. Sen yine de değerlendir bak beni dinle, inşallah hamilesindir tabiki de Allah nasip etsin tez zamanda![]()
2 3 gün sonra sabah ilk idrarla yap. İnşallah vardır. Allah gönlüne göre versin
Genelik varsa eğer yarın öbür gün de ovülasyon testi pozitif çıkar mı?
evet canım koyu kalmaya devam eder
Bence Yen'i yumurtluyorsun Cnm degerlendir mutlaka test yapmaya da devam et silikleşirse iki güne Yen'i yumurtladın demek olsa testte çıkardı bak benim bat günü ovu testim böyleydi hemen test yaptım ikinci çizgiyi net gördüm
Ben 36. Gün yumurtladıgımı biliyorum sen boş geçme degerlendir kafaya takmamak mümkün değil ama nasip de dua et Cnm inşllah bu topik te senin güzel haberini duyalımÖyle yapacağız zaten kaçırmayalım bu fırsatı dedik eşimle. Fakat son adetimin üzerinden 32 gün geçti, daha önce hiç bu kadar geç yumurtlama olmadı. Son 3 ay’a göre hesapladım. Döngüm 38 gün, yani 25 gün sonra yumurtlama oldu (10 aralık civarı oldu sanki 2-3 gün akıntım da oldu eminim takip ettim). Ya ikinci kez yumurtlama oldu ya da 10 aralık sandığıö gibi yumurtlama değil de öylesine akıntıydı. Çok kafama takıyorum biliyorum düşünmemem lazım, olacağına varır herşey![]()
4 tane daha var elimde yapayım barieşim bu geceyi değerlendirelim her ihtimale karşı diyor da hiiiiiç canım istemiyor hiç enerjim yok, zorlasam mı kendimi diye kara kara düşünüyorum
ne yorucu işmiş çocuk yapmak yaaaa
alemsin ya :)
değerlendirin bari :))
yap test canım devamı gelicekmi bakalım koyulugun
Canım bugün de böyle çıktı, silikleşiyor herhalde ben mi yanlış görüyorum? Akşama doğru birtane daha yapacağım.Bence Yen'i yumurtluyorsun Cnm degerlendir mutlaka test yapmaya da devam et silikleşirse iki güne Yen'i yumurtladın demek olsa testte çıkardı bak benim bat günü ovu testim böyleydi hemen test yaptım ikinci çizgiyi net gördüm
Az önce yaptım. Negatif oluyor galiba?
Canım bugün de böyle çıktı, silikleşiyor herhalde ben mi yanlış görüyorum? Akşama doğru birtane daha yapacağım.
Gebelik testi için bir hafta çok erken. Büyük ihtimalle yumurtlama dönemindesiniz. Bu zamanları değerlendirin. Biz regl bitiminden bir sonraki regl başlangıcına kadar yumurtlama dönemini takip etmeden bir boş bir dolu birlikte olduk. Benim de yumurtlamalarım düzenli değildi. Önceden hep yumurtlama tarihlerine göre ayarlıyorduk. Siz boş geçmeyin. Hatta dün pik yapmış. Umarım denemişsinizdir.