- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
Az önce ovü testi yaptım ve pozitif çıktı. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı. Acaba hamile olabilir miyim? Şimdi gidip bi gebelik testi yapsam sonuç verir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce ovü testi yaptım ve pozitif çıktı. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı. Acaba hamile olabilir miyim? Şimdi gidip bi gebelik testi yapsam sonuç verir mi?
Eki Görüntüle 2080465
canım ben ovu testi böyle çıkınca gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm
Çok heyecanlandım hanımlar. 12sinde kan testi negatif çıktı. 5 gün içerisinde sonucun değişme ihtimali yüksek mi? Hemen gidip nöbetçi eczaneden test almak istiyorum.
Şimdi alıp yapsam çıkar mı? Sabahı bekleyemem ben şimdi![]()
Sonucu bekliyoruz cnm hadi inşAllahÇok heyecanlandım hanımlar. 12sinde kan testi negatif çıktı. 5 gün içerisinde sonucun değişme ihtimali yüksek mi? Hemen gidip nöbetçi eczaneden test almak istiyorum.
Eki Görüntüle 2080465
Bugün adetinin kaçıncı günü canım? Çünkü benim de bi kere adetimin 21. Günü ovulasyon pozitif çıkmıştı. Galiba yumurtlamıştım. Geç yumrtlama da olabilir yani.Çok mu erken yaptım acaba? Adetime 1 hafta var daha.
Ya benim kafam birşeye takıldı arkadaşlar. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı . O günler akıntım da olmuştu 2-3 gün ama ovü testi negatif çıktı. Şimdi öylesine yapayım dedim ve israrı damlatır damlatmaz iki koyu çizgi çıktı. Yani diyorum acaba 10unda değil de şimdi mi yumurtlama oldu? Çok kafam karıştı vallah nerden bulaştımGüya akışına bırakacaktım. Ama birşeyler hissediyorum bedenimden çok değişik sinyaller alıyorum sanki. 2 tane de normal gebelik testi aldım presictor biraz pahalı olduğu için. 2-3 gün sonra yapsam silik de olsa çıkabilir mi?
Bugün adetinin kaçıncı günü canım? Çünkü benim de bi kere adetimin 21. Günü ovulasyon pozitif çıkmıştı. Galiba yumurtlamıştım. Geç yumrtlama da olabilir yani.
Yumurtlamissan bugünleri değerlendir canım bence, ben de çok erken yumurtlamisim mesela adet biter bitmez hamile kalmışım. Olabiliyor böyle. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebis nasip etsin sana ve isteyen tüm herkese
Eki Görüntüle 2080465 [/QUOTE
Sonuç pozitif çıkmış zaten