• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil bakabilir misiniz lütfen???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Az önce ovü testi yaptım ve pozitif çıktı. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı. Acaba hamile olabilir miyim? Şimdi gidip bi gebelik testi yapsam sonuç verir mi?
FBCD62C1-A9EA-497E-BA2F-748036DC226C.jpeg

Çok heyecanlandım hanımlar. 12sinde kan testi negatif çıktı. 5 gün içerisinde sonucun değişme ihtimali yüksek mi? Hemen gidip nöbetçi eczaneden test almak istiyorum.

Çok heyecanlandım hanımlar. 12sinde kan testi negatif çıktı. 5 gün içerisinde sonucun değişme ihtimali yüksek mi? Hemen gidip nöbetçi eczaneden test almak istiyorum.

beş günde değişebilir kan testini adetten 3 gün önce önerirler demekki bir gün de dahi değişebilir

Ama normal test alma cikmaz cok yeni oldugu icin predictor erken gebelim dogru sonuc veriyor ben onla ogrendim bir cok arladas gibi erkenden

Az önce ovü testi yaptım ve pozitif çıktı. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı. Acaba hamile olabilir miyim? Şimdi gidip bi gebelik testi yapsam sonuç verir mi?
Eki Görüntüle 2080465

Olabilirsin bende gebelik testi yapmadan ovulasyon testi yapmıştım. İki çizgi çıktı ertesi gün de gebelik testi yaptım pozitifti :anneadayı:
Hayırlısı olur inşallah hamiş sindir

Sonuç bu. Nasip değilmiş :(

Eklentiler

• 3EF139B2-9BC6-473F-BD89-46086112F989.jpeg
    3EF139B2-9BC6-473F-BD89-46086112F989.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 81
Çok mu erken yaptım acaba? Adetime 1 hafta var daha.
Ya benim kafam birşeye takıldı arkadaşlar. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı . O günler akıntım da olmuştu 2-3 gün ama ovü testi negatif çıktı. Şimdi öylesine yapayım dedim ve israrı damlatır damlatmaz iki koyu çizgi çıktı. Yani diyorum acaba 10unda değil de şimdi mi yumurtlama oldu? Çok kafam karıştı vallah nerden bulaştım:KK43: Güya akışına bırakacaktım. Ama birşeyler hissediyorum bedenimden çok değişik sinyaller alıyorum sanki. 2 tane de normal gebelik testi aldım presictor biraz pahalı olduğu için. 2-3 gün sonra yapsam silik de olsa çıkabilir mi?

Çok mu erken yaptım acaba? Adetime 1 hafta var daha.
Ya benim kafam birşeye takıldı arkadaşlar. Yumurtlama günüm 10 aralık civarındaydı . O günler akıntım da olmuştu 2-3 gün ama ovü testi negatif çıktı. Şimdi öylesine yapayım dedim ve israrı damlatır damlatmaz iki koyu çizgi çıktı. Yani diyorum acaba 10unda değil de şimdi mi yumurtlama oldu? Çok kafam karıştı vallah nerden bulaştım:KK43: Güya akışına bırakacaktım. Ama birşeyler hissediyorum bedenimden çok değişik sinyaller alıyorum sanki. 2 tane de normal gebelik testi aldım presictor biraz pahalı olduğu için. 2-3 gün sonra yapsam silik de olsa çıkabilir mi?
Bugün adetinin kaçıncı günü canım? Çünkü benim de bi kere adetimin 21. Günü ovulasyon pozitif çıkmıştı. Galiba yumurtlamıştım. Geç yumrtlama da olabilir yani.

Yumurtlamissan bugünleri değerlendir canım bence, ben de çok erken yumurtlamisim mesela adet biter bitmez hamile kalmışım. Olabiliyor böyle. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebis nasip etsin sana ve isteyen tüm herkese

Bugün adetinin kaçıncı günü canım? Çünkü benim de bi kere adetimin 21. Günü ovulasyon pozitif çıkmıştı. Galiba yumurtlamıştım. Geç yumrtlama da olabilir yani.

Bugün 32. günü canım. Benim döngüm kürtajdan sonra şaştı 38 günde bi regl oluyorum. 25. gününde (+/-) yumurtlama oldu o günlerde de akıntım olmuştu ve değerlendirdik eşimle.

Yumurtlamissan bugünleri değerlendir canım bence, ben de çok erken yumurtlamisim mesela adet biter bitmez hamile kalmışım. Olabiliyor böyle. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebis nasip etsin sana ve isteyen tüm herkese

Ama bem 10 aralıkta falan yumurtladım galiba o günlerde akıntım da oldu. 1 ayda İki kez yumurtlama oluyor mu?:KK43:

Back