ACİL BAKABİLİR MİSİNİZ!!! BETA HCG 120 NE DEMEK???

queenan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
2
0
22
Arkadaşlar 2 gün önce kan verdim sonuç bu lütfen anlayan varsa cevap yazsın bayılcam şimdi

Eklentiler

• FA8ECC06-2745-4B95-AF49-AF56ABACE32B.png
    FA8ECC06-2745-4B95-AF49-AF56ABACE32B.png
    57,5 KB · Görüntüleme: 224
İlk attınız sonuç size mi ait diğer görseller ne anlamadım
İlk sonuçta hsmilesiniz , diğerinde 0,6 mu beta hcg

Gözünüz aydın hamilesiniz 2 gin sonra tekrar kan verin değerin sürekli artması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösterir.🌸

İlk attınız sonuç size mi ait diğer görseller ne anlamadım
İlk sonuçta hsmilesiniz , diğerinde 0,6 mu beta hcg
Uzun zamandır bebek istiyorum poliksitik over var 4 kez catlatma iğnesi oldum bu sefer olmazsa aşılama deniycez 3 aydır adet olmuyorum bu şekilde bebek olur mu bilemedik dün kan verdim diğerleriyle karşılaşınca yüksek ama hiç anlamıyorum ben bunlardan hamilemiyim

yani hamilesiniz gibi duruyor Hayırlı olsun kan testini tekrarladınız mı?

Şuan gidiyorum umarım öyledir eğer adetse beta hcg neden yükselir ki internetten baktım pek de iç acıcı şeyler söylemiyor
Sizin beta hcgniz yüksek değil , diğer yorumlar ilk kan sonucunu atan hanıma yapılmış, karışmış . 0,65 gebelik yok demek. 5in altındaki tüm değerler bebek yok demektir. endişelenmeyin. Allah hayırlı zamanda nasip etsin

Sizin beta hcgniz yüksek değil , diğer yorumlar ilk kan sonucunu atan hanıma yapılmış, karışmış . 0,65 gebelik yok demek. 5in altındaki tüm değerler bebek yok demektir. endişelenmeyin. Allah hayırlı zamanda nasip etsin
Ayn karışıklık olmuş yada ben öyle anlamak istedim belkide 😏 acikladgnz için teşekkürler yoksa boş ümitlere kaplmstm

X