Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır bebek istiyorum poliksitik over var 4 kez catlatma iğnesi oldum bu sefer olmazsa aşılama deniycez 3 aydır adet olmuyorum bu şekilde bebek olur mu bilemedik dün kan verdim diğerleriyle karşılaşınca yüksek ama hiç anlamıyorum ben bunlardan hamilemiyimİlk attınız sonuç size mi ait diğer görseller ne anlamadım
İlk sonuçta hsmilesiniz , diğerinde 0,6 mu beta hcg
Inşallah canım ya bu 2 yılda ne zorluklar ne hayal kırıklıkları yaşadık rabbim isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın hamilesiniz 2 gin sonra tekrar kan verin değerin sürekli artması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösterir.
Hayır dün verdim daha 2 saat sonra doktor randavum var bakalm dun ultrasonda gorunmedi bugün tekrar gidicemyani hamilesiniz gibi duruyor Hayırlı olsun kan testini tekrarladınız mı?
Kızlar bunu yazarken adet olduğumu farkettim tam gününde saatinde hayal kırıklığı sabahtan beri seviniyordum ve yine olmadiHayır dün verdim daha 2 saat sonra doktor randavum var bakalm dun ultrasonda gorunmedi bugün tekrar gidicem
Belkide artık güzel günler gelmiştirInşallah canım ya bu 2 yılda ne zorluklar ne hayal kırıklıkları yaşadık rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kanama olmasın yinede doktoruna görünmüşsündür ne dedi?Kızlar bunu yazarken adet olduğumu farkettim tam gününde saatinde hayal kırıklığı sabahtan beri seviniyordum ve yine olmadi
Şuan gidiyorum umarım öyledir eğer adetse beta hcg neden yükselir ki internetten baktım pek de iç acıcı şeyler söylemiyorKanama olmasın yinede doktoruna görünmüşsündür ne dedi?
Sizin beta hcgniz yüksek değil , diğer yorumlar ilk kan sonucunu atan hanıma yapılmış, karışmış . 0,65 gebelik yok demek. 5in altındaki tüm değerler bebek yok demektir. endişelenmeyin. Allah hayırlı zamanda nasip etsinŞuan gidiyorum umarım öyledir eğer adetse beta hcg neden yükselir ki internetten baktım pek de iç acıcı şeyler söylemiyor
Ayn karışıklık olmuş yada ben öyle anlamak istedim belkide acikladgnz için teşekkürler yoksa boş ümitlere kaplmstmSizin beta hcgniz yüksek değil , diğer yorumlar ilk kan sonucunu atan hanıma yapılmış, karışmış . 0,65 gebelik yok demek. 5in altındaki tüm değerler bebek yok demektir. endişelenmeyin. Allah hayırlı zamanda nasip etsin