merhaba gerçekten çok üzgünüm başıma geldiği için doğum yapalı 2,5 ay oldu eşimle korunmalı ilişki esnasında kondom içerde kaldı eşim çekerek çıkartırken vajina üstüne ağzına doğru da Akma oldu acaba içeri de akmış mıdır bilmiyorum eşim akmadı diyor ama korkudan ödüm patlıyor hamile kalma şansım varmı ertesi gün hapı içemiyorum emzirmemek lazımmış bir hafta benim bebeğim sadece anne sütü emiyor birde doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadım bebeği full emzirerek besliyorum süt korur derler biliyorum saçma ama napıcağımı bilmiyorum emzirdiğim için bi çözümü bi ilacı var mıdır bugün pazar hastaneler de doktor yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil bakın lütfen hanımlar yardım
- Konu Sahibi MrsAda
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik prezervatif prezervatif çıktı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır en bilindik marka herkesin bildiği isim veriliyor mu bilmiyorum eczaneden alıyoruz onda bile bu oluyor düşünün ya bebek emdiği için gerçekten ilaç bile kullanamıyoruz Dr. eşin korunsun dedi ondada bu başıma geldi artık elim kolum bağlı kaldımBu prezervatif nasıl içerde kalıyo bilinmeyen bi markamı kullanıyosuz. Sadece merak ettiğim için soruyırum. Eşin akmadı diyosa inanmaktan başka çaren yok. Bişey olmaz inşallah bi daha dikkatli olursunuz
Son düzenleyen: Moderatör:
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
O diğer hapın adı ne acaba bir araştırsamEmzirirken Ella kullanmıyorsunuz. Ama tek ertesi gun hapi bu degil. Farkli bir marka daha var ve kullandiktan 8 saat sonra emzirebiliyorsunuz. Sadece o 8 saatte sütünüzü sağıp atmaniz gerekiyor.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ertes72O diğer hapın adı ne acaba bir araştırsam
24 saat içinde alınırsa iyi korur. Ne kadar geciktirirseniz etkisi azalir.
TeşekkürlerErtes72
Araştırdım ama kesinlikle önerilmiyor bi hafta sağım şart diyorlar yüksek hormon geçiyormuş bebeğe napıcam şaştım kaldım sanırım dua etmekten başka çarem kalmadıErtes72
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Nereden araştırdınız? Kendi prospektusunu okudunuz mu?Araştırdım ama kesinlikle önerilmiyor bi hafta sağım şart diyorlar yüksek hormon geçiyormuş bebeğe napıcam şaştım kaldım sanırım dua etmekten başka çarem kalmadı
Gecen ay emziren arkadasim doktorun onermesi ile kullandi.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Evet ama diğer kaynaklarda herhangi bir ertesi gün hapının kullanılmaması gerektiği yazıyor kafam çok karıştı doktora da yzdım cevap gelmedi
Arkadaşınız herhangi bir problem yaşadı mı sadece 8 saat mi emzirmedi
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Sadece 8 saat emzirmedi sütünü sağıp atti. Hiçbir problem yaşamadı. Zaten doktor da eczaci da kullanabilirsin demisti. Üstelik prospektuste de kullanilabilecegi yaziyor.Arkadaşınız herhangi bir problem yaşadı mı sadece 8 saat mi emzirmedi
Çok teşekkür ederim sağolun :)Sadece 8 saat emzirmedi sütünü sağıp atti. Hiçbir problem yaşamadı. Zaten doktor da eczaci da kullanabilirsin demisti. Üstelik prospektuste de kullanilabilecegi yaziyor.
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Evet hapı içmeye karar verdim riske atamayacağım sanırım…Süt korur diye bir şey yok öyle zırvalıklara güvenmeyin.
Ertesi gün hapı içip prospektüste yazan süre boyunca sağıp dökmek zorundasınız. Bir hafta falan değil o süre de
Sadece 8 saat emzirmedi sütünü sağıp atti. Hiçbir problem yaşamadı. Zaten doktor da eczaci da kullanabilirsin demisti. Üstelik prospektuste de kullanilabilecegi yaziyor.
3 farklı doktorla görüştüm kesinlikle önermediler süte çok yüksek miktarda hormon geçişi olacağı söylendi.En az üç gün süt sağmak lazımmış ertesi günü hapı içtikten sonra belki benim durumumda olan olur buraya yorum yazmak istedim geriye tek çare acil ria yani spiral taktırmak oluyormuş hemen taktıracağımSüt korur diye bir şey yok öyle zırvalıklara güvenmeyin.
Ertesi gün hapı içip prospektüste yazan süre boyunca sağıp dökmek zorundasınız. Bir hafta falan değil o süre de
- 24 Kasım 2023
- 258
- 84
- 18
- 26
Mutlaka icmeniz gerekiyor ama. Sakaya gelmez riskli cunku baya. Bizimde basimiza geldi aynisi sabah hemen gittim aldim. Biraz emmesin bebisiniz biseycik olmaz. Mama vs bisey iciriesiniz illaki. Regl olmamaniz cok dogal bi durum diye biliyorum. Sut kkrumaz sakin bunlar eski caglarin uydurdugu seyler oyle hamile kalan cok var.merhaba gerçekten çok üzgünüm başıma geldiği için doğum yapalı 2,5 ay oldu eşimle korunmalı ilişki esnasında kondom içerde kaldı eşim çekerek çıkartırken vajina üstüne ağzına doğru da Akma oldu acaba içeri de akmış mıdır bilmiyorum eşim akmadı diyor ama korkudan ödüm patlıyor hamile kalma şansım varmı ertesi gün hapı içemiyorum emzirmemek lazımmış bir hafta benim bebeğim sadece anne sütü emiyor birde doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadım bebeği full emzirerek besliyorum süt korur derler biliyorum saçma ama napıcağımı bilmiyorum emzirdiğim için bi çözümü bi ilacı var mıdır bugün pazar hastaneler de doktor yok
Doktorumla görüştüm ria takılacak gebelik olmayacak çok teşekkür ederimMutlaka icmeniz gerekiyor ama. Sakaya gelmez riskli cunku baya. Bizimde basimiza geldi aynisi sabah hemen gittim aldim. Biraz emmesin bebisiniz biseycik olmaz. Mama vs bisey iciriesiniz illaki. Regl olmamaniz cok dogal bi durum diye biliyorum. Sut kkrumaz sakin bunlar eski caglarin uydurdugu seyler oyle hamile kalan cok var.