Acil aöf tercihi için yardım lütfen

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
merhaba ben ygs ye girdim açıköğretim lisans tercihi yapıcam ama lisans her bölüm için tercih yaptığımda puanınız yeterli değildir diyor.ama puanım fazlasıyla yetiyor neden böyle yazıyor.Geçen sene ygs puanımla aöften lisansa yerleşmiştim tercihte hiç sıkıntı olmamıştı yoksa şimdi sistem mi değişti? Lys mi istiyor açıköğretim 4 yıllıklAr için yaa

geçen sene zaten yerleşmişsiniz. aöf de bir bölümü bitirmeden başka bi açık öğretim fakültesine kayıt olamazsınız diye biliyorum...

Gecen yıl yerleşmenle bir alakası yok lys şartı geldi eğer lys girseydin tercih ederdin.Ayrıca cografya okuyordun sen anadolu üniversitesi 4 yıllık bölümüne sınavsız kayıt olursun 2 üniversite kapsamında 4 yıllık sosyal hizmetler hariç.

geçen sene zaten yerleşmişsiniz. aöf de bir bölümü bitirmeden başka bi açık öğretim fakültesine kayıt olamazsınız diye biliyorum...
Lys şartı geldiği için tercih edemiyor eğer lys girseydi tercih edebilirdi.

Ben orgun lisans mezunuyum. Aof onlisans okuyorum gecen sene bir bölüm daha okuyayim dedim sistem izin vermedi ikinci aof ye.
Farklı okullarda okuyacaksınız misal anadolu üniversitesi okuyor iseniz Erzurum Atatürk üniversitesi aöf ve İstanbul üniversitesi aöf okursunuz aynı anda 3 aöf bile okunuyor ama okullar farklı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…