Merhaba Ablalarım,Kardeşlerim ;
Bilenler vardır bikaç konuya cevaplarımda yazmıştım tam 1 aydır annem rahatsız kurban bayramının 1. gününden beri iç kanama nedeniyle acil ameliyata alındı gece sabah 6da çıktı çok zor oldu herşey patalojiye gitti çıkarınlan parça fakat kist çok büyük olduğu için 20*30 cm doktorlar şüphelenmişti fakat biz hep iyi düşündük yara yeri enfeksiyon oldu hergün pansuman oldu 25 gün hastanede yattı bu arada rapor geldi maalesef kötü huylu çıktı
O günden beri nerde gezdiğimi ne yaptığımı bilmiyorum ruh gibi dolaşıyorum annemin morali ilk zamanlar iyiydi ilk ona söyledirler ama eve çıkartık tekrar diktiler yara yerini morali çokta iyi değil kansızlıkta vardı eskiden şimdi onun için keçiboynuzu pekmezi filan içiriyorum yada önerebileceğiniz bişi varmı ?
Şimdi dikilen yerin iyileşmesini bekliyoruz sonra bidaha ameliyat yapıp rahmini diğer yumurtalığınıda alıcaklarmış yumurtalık kanserinin iyi huylusu çıktı ama ben çok korkuyorum yinede ilk defa karşılaşıyorum atlatamıyorum sanırım iyi gözüküyorum fakat içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor yinede buna şükür imtihan ediliyoruz .
Bizde 2. ameliyat olmadan önce bikaç doktora daha gidelim diyoruz fakat iyi bi doktor istiyoruz sizinde yakınızın gittiği yada bildiğiniz jinekolojik onkolojide bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz Ankarada bi doktor varmı lütfen es geçmeyin ve cevap yazın inanın çok ihtiyacım var
Ayrıca bu hastalığa yakalanan yada atlatanlarda yazabilirmi desteğe ihtiyacım var onlar nasıl tedavi oldu bilmem lazım yoksa bunalım agiricem .
Şimdiden hepinize teşekkürler okuduğunuz için ayrıca teşekkürler uzun oldu ama ...