ACİL---Ankara nakliye şirketi-tecrubeleriniz

reyb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
9
0
1
Yenimahalleden yenimahalleye .İki ev de 11.katta ve asansör var .3+1 ev eşyaları ekstra ne 2.misafir odası var ne de keyfi eşya.
Guvendiginiz memnun kaldığınız firmaları lütfen yazar misiniz?
anlastigimiz nakliyeci resmen dolandırıcı çıktı .tüm eşyalar toplu bayram öncesi kaldı böyle rica ediyorum dürüstçe yazın.

Nasıl yani dolandırıcı Biz de arıyoruz nakliyeci ama iller arası. Bir ara haberlerde çikmıştı Dükkandaki eşyaları taşıyan bir nakliyeci tüm malzemelerle birlikte çekmiş gitmişti

Nasıl yani dolandırıcı Biz de arıyoruz nakliyeci ama iller arası. Bir ara haberlerde çikmıştı Dükkandaki eşyaları taşıyan bir nakliyeci tüm malzemelerle birlikte çekmiş gitmişti
Öyle değil bizimki ,geldi eşyalara baktı sonra aşağıya inmiş kapının onu kapalı ben gittim kapı önüne çekmeden tasiyamam dedi.Bunları derken baktık yukarıdan kapıcı kapıları sonuna kadar açmış araç da park ettirmemiş.Ortada bıraktı bizi boyle

Bize arkadaşlarının tavsiye ettiği 2 tane nakliye var ama yinede içimiz rahat değil
Biz sürekli tayin olduğumuz için sık sık lazım oluyor. Yine de insan bir türlü emin olamıyor

Bize arkadaşlarının tavsiye ettiği 2 tane nakliye var ama yinede içimiz rahat değil
Biz sürekli tayin olduğumuz için sık sık lazım oluyor. Yine de insan bir türlü emin olamıyor
Vallahi fiyatları 2000e kadar da çıkardılar ne yapacağımızı şaşırdık insanlar şehirler arası 1500e taşınmış internette görüyorum yorumları bu nasıl iş anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…