Acil Anadolu yakasında doktor

mart09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.388
271
Merhabalar,
Yurtdışında yaşıyorum fakat doğumumu Türkiyede yapmak istiyorum, önümüzdeki günlerdede üçlü testimi yaptırmak için Türkiyeye gelecegim fakat henüz bir doktor bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim fakat biraz problemliyim sanırım çünkü doktorumda olmasını istediğim bazı özellikler var:

1- İstanbul Anadolu yakasında özellikle Kadıköy bölgesinde bir hastanede olsun istiyorum
2- Son ana kadar normal deyip sonra her 10 hastasından 9 una son anda "aaa normal olamaz sezeryan yapalım" diyen sezeryan düşkünü doktorlardan olsun istemiyorum. Allahtan bir aksilik çıkmazsam benim gönlüm normal doğumdan yana.
3- Çalıştığı hastanede epidural uygulaması mevcut olsun.
4- Şaşıracaksınız ama doktorumun erkek olmasını istiyorum.

Biliyorum cidden çok sey istiyorum ama yinede bana yardımcı olursanız cooook sevineceğim.....:emir_bebek:

Kimse bana yardım etmeyecekmi o kadar mı cok sey istiyorumÇok üzgünüm çoook

Bağdat caddesinde Jinecare den "Dr Nuri Delikarayı" Şiddetle öneririm...Benim geblik takibimi ve doğumumu o geçekleştirdi ben sezeryan oldum ama benim tercihimdi sezeryan...Normal doğumdan asla kaçınan birisi değil..50 gün önce doğum yaptım doğumun akşamı ayaktaydım bu kadar kolay ve rahat atlatmamı Nuri beyin profosyenelliğine bağlıyorum..Üstelik kendisine 7 gün 24 saat her an ulaşbiliyorsun... Gidip görüşmeni öneririm

Özelliklede cevap yazma inceliğini gösteren tek kişi oldugun için ekstra ekstra teşekkür ediyorum:)

Acaba doktor bulabildiniz mi? Ben de normal doğumdan yana (tıbbi koşullar elverdikçe tabi), son asnda birşeylerle korkutup sezeryana zorlamayacak doktor arıyorum.

Kızlar dragos şifa tahir bey süper normal doğum yaptırıyo sezeryana karşı bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı adam 5 dkda doğurtuyo bikez kontrole gidince vaz geçemezsiniz... Herşeyi anlatıp süper bilgilendiriyo... Herkese tavsiyem..

X