• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil adana diş hekimi öneriniz

buena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
20
1
36
Adana
merhaba ben adana da yaşıyorum ön dişimde kaplama var ve hiç memnun degilim çok kötü duruyor yapay oldugu belli oluyor .okadar çok dişhekimi varki ve işini iyi yapan okadar az ki adana da ön dişlerine kaplama yaptırıp memnun olan arkadaşlar varsa bana dişhekimi tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim

merhabalar bende yıllar önce kaplama yaptırmıstım sımdı yenılettım tabı memnun muyum hyr...ama sebebı su deneyımsız doktora gıtmıs olmam bende adanalıyım sana önerebılecegım süper bır doktor var toprak&tekgul de mustafa toprak dan randevu al zaten sımdı alsan 20 gun sonrasına ancak randevu verıyolar o derece dolu yanı...memnun kalacaksın.ben cok gec kaldım ama napalım artık...netten bak numarası cıkar.bulamazsan mesaj at bana.bu arada burayı aradıgında mustafa beyın dolu oldugunu baska doktor oldugunu söleyecekler sakın evet deme gec olsun ii olsun mustafa beyden ıstıyorum ben de...

teşekkürler önerin için .benim daha önce gittigim doktor deneyimsiz biri degildi hatta internette tavsiye ediyorum da tavsiye edenler bile var .yaptıgı diş yapay duruyor insanlar başka işlemler yaptırıp memnun kalmışlar demek. ilginç o yüzden birebibir doktora gitmiş birilerinin önerisine ihtiyacım var şuan sizin dişleriniz nasıl kendi dişiniz gibi duruyormu

benım dişimi zaten öncedende kımse anlamıyodu öncekı doktorumda cok ii di.bu dişimi aynı yerde calısan dıger doktor bıle anlamadı:)

benım tek sorunum dişimin kırılması oldu o yuzden ben memnun kalmadım bu arada benımkını basta mustafa bey yapmamıstı.tanıdık dıye ayıp olmasın dıye baska doktordan randevu almıstım sonradan mustafa beyle tanıstık.ayrıca benım spor hocamda mustafa beye yaptırmıs bırbırımızden habersız gıtmısız o bıse ımplant yaptırmıs cok memnunum dıyor.

Back