- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meral01 işi bilene birakalimYa benim rengim hamilelik araya girince bayağı dip geldi bu ikinci açığımız renk tutsun diye ama turunxuluk gitmiyor bir türlü istediğim renk uçları oluyor saka gibi . Hangi renk alsam ki acaba bi önerin var mi
Hemen cevap verir umarım ki koyu boya alındı alınacak çok kötüyüm a dostlar coookMeral01 işi bilene birakalim
Dur hemen saçını koyuya boyamaHemen cevap verir umarım ki koyu boya alındı alınacak çok kötüyüm a dostlar coook
saçlarını olabilecek en açık düzeye getirmissin o kadar. Belki de yipratmissindir da ve bu yıpranmışligin üstüne buraya kadar gelmişken niye koyu renge boyayasin açık renk içinde kalacak bu sefer .Hemen cevap verir umarım ki koyu boya alındı alınacak çok kötüyüm a dostlar coook
Oyle de düşünüyorum aslında ama yol kat ede ede turunxu yu buldum her seferinde biraz dan boya alacak eşimle abim onlar alana ka bari görse meral hanım çünkü ben espriye vuruyorum ama aşırı gerginim yani patlayacak volkan gibisaçlarını olabilecek en açık düzeye getirmissin o kadar. Belki de yipratmissindir da ve bu yıpranmışligin üstüne buraya kadar gelmişken niye koyu renge boyayasin açık renk içinde kalacak bu sefer .
Tekrar dönmek isteyeceksin .
Benimde saçım böyle abuk subuk oldu , çokta yıprandı kizildan döndüm diye
Ama istediğim renge ulaşmak için bı iki aşamayı daha göze alıp yaptım ve kullandım .
Önce bı Meral hanım görüp yorumlarsa daha sağlıklı olur diye dusunuyorum
☺ buyurun cnlar msj geç gördüm nasil yardımcı olabilirimMeral01 Hanımcım bebeklinick ile birlikte kulaklarınızı pek bi cinlatiyoruz formda beklemekteyiz sizi :)))
merhaba saç uclariniz yanmış hiç bir boya kapatmaz ılk önce uc kısmını kestirmeniz gerek hangı renk istiyorsunuz ona göre yardımcı olayımBu saçı nasil toplayabiliriz kullu acik sari oldu turuncu altlar gri yardim plase.
Koyu acik boya hic farketmez acil yardim lazim
Yaaa güle güle kullan .Koyu kumral bir bayağn var artık
Tabi bakıı bs boyjssi nasılsın olur Meral01 yorumunuzu bekliyorum..
Uğurlu bebeklinick ime buradan Kuyucak dolu sevgiler
şuan koyu kumralami boyadiniz bir kaç yıkamaya akar saç kremi kullanmiyorsaniz kullanmaya başlayın dediğim gibi uç kısımları çok yıpranmış kestirmeniz gerekir. bundan sonraki boyanizda 7.1 ile 8.0 karistirirsaniz daha doğal renk alır çünkü kumral aktikca saçınızda hafif yeşil yansımalar oluşurKoyu kumral bir bayağn var artık
bakır tonları istiyosan loreal exselansin 7.43 ile palette deluxs 7.77 iki boya alman gerekiyor tek boya ile bakır tutturmak biraz imkansız boyayı alınca msj atarsan karışım için yardımcı olurum bir iki hafta sonra acele etme ilk boyayı saç kusar zaten çabuk akarKoyu kumral bir bayağn var artık
Cook ni teskur ettim ay inşallah öyle olur zira en bam noktam benim oynadıkça oynarimYaaa güle güle kullan .
On güne kadar akar daha tatlı bı rengedoner diye düşünüyorum ben .
şuan çok açık bı rengin üstüne boyadigin icin :)
Güle güle kullan
Aktiginda 7.1 8.0 tamamdir çok tesekkur ettimşuan koyu kumralami boyadiniz bir kaç yıkamaya akar saç kremi kullanmiyorsaniz kullanmaya başlayın dediğim gibi uç kısımları çok yıpranmış kestirmeniz gerekir. bundan sonraki boyanizda 7.1 ile 8.0 karistirirsaniz daha doğal renk alır çünkü kumral aktikca saçınızda hafif yeşil yansımalar oluşur
Ben aslında kızıl istiyorum bundan sonra ki lekeli şarap Kızıl ı yapamazsam size imdat isyani :))))bakır tonları istiyosan loreal exselansin 7.43 ile palette deluxs 7.77 iki boya alman gerekiyor tek boya ile bakır tutturmak biraz imkansız boyayı alınca msj atarsan karışım için yardımcı olurum bir iki hafta sonra acele etme ilk boyayı saç kusar zaten çabuk akar
tamam cnmBen aslında kızıl istiyorum bundan sonra ki lekeli şarap Kızıl ı yapamazsam size imdat isyani :))))
Saçınızı böyle acmisken üstüne kızıl boyatsaydin o zaman keskeeeBen aslında kızıl istiyorum bundan sonra ki lekeli şarap Kızıl ı yapamazsam size imdat isyani :))))