acil acil

shipidik

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
13
0
6
34
İstanbul
Arkdşlar lütfen birisi beni biraz olsun atdınlatsın lütfen.. en son regl 19 eylül bitiş 22. Göğüs acısı 25 gibi başladı hala devam ediyo uçlarda artkk. Sağ göğüste damar çıktı.. dün şiddetli bel ağrısı başladı bu sabah kalkınca kan gördüm.. regl gibi de değil ama çok az da değil. Bi çay brd etmez kısaca.. devam edecekmi diye bekliyprum. Ama reglime 10 gün kadr var ne olabilir sizce?

bilemiyorum..erken mi adet oluyorsunuz acaba bu ay .????

son adet tarihiniz 19 eylul ise ve 28 günde bir adet oluyorsanız bu ay adet tarihiniz 17 ekim olması lazım..

8 gün önce olmuş olabilir mi adet bilemiyorum..

Son düzenleme:
bilemiyorum..erken mi adet oluyorsunuz acaba bu ay .????

son adet tarihiniz 19 eylul ise ve 28 günde bir adet oluyorsanız bu ay adet tarihiniz 17 ekim olması lazım..

9 gün önce olmuş olabilir mi adet bilemiyorum..

Benim 28 günde bir değil işte 31 - 32 gün de bir regl tarihlerim. İlkdefa başıma geliyo.. anlam veremiyorum korkudan oturup ağladım saatlerdir. Doktpra gidemiyorum şu an. Ağustosta 22 sinde regl oldum.

eger iki gunu gecmeyen kısa sureli olursa bence olumlu olabilir inşallah adet baslangıcın olmazda gelip gecici yerlesme kanaman olur :)

Benim 28 günde bir değil işte 31 - 32 gün de bir regl tarihlerim. İlkdefa başıma geliyo.. anlam veremiyorum korkudan oturup ağladım saatlerdir. Doktpra gidemiyorum şu an. Ağustosta 22 sinde regl oldum.

hay allah test yapmışmıydınız peki .hamile olabilir misiniz...çünkü ağustosun 19 u bayağı geçmiş bir tarih

nasıl oldun canım..devam ediyorsa adet olmuşsundur.panik yapma

Az az geliyor ama büyük ihtimalle regl oldum evt. Ama dediğim gibi bu ay çok ilginç şekilde geçti.. kafam karıştı baya. Ve dediğim gibi bi kaç gün belki erken olabilir insan ama 10 - 12 gün erken olur mu regl hiç anlamadım.. birde çok ağrılı olur benm reglm şu an sancım yok öyle sadece ara ara sızı oluyo o kdr.

insan acaba düşük mü diyede düşünmüyo değil yani durumunla ilgili

mrb cnm benimde ilk bebek istediğim dönemde bi kere başıma gelmişti 15 gün önce adet olmuştum akşamdan eşimle tartışmıştık ve çok başım ağrıyodu bi ağrı kesici içiyim demiştim belki onun etkisinden belki stresten sabah kalktığımda kan görünce bende senin gibi çok korkmuştum düşük filan yapıorum sanmıştım hemen test yaptım ama negatif çıktı yani stresten oluyo tahminimce kafana takma bi daha tekrarlarsa doktora gidersin inş. tekrarlamazz

Teşekkürederim ilginiz için gerçekten.. inanın bilemiyorum ne olduğunu zaten, hala kan geliyo Ama normal regl gibi değil.. enteresan bekleyip görcem.. bende bebek istiyorum artık 5 yıllık evliyim artık hayırlısıyla olmasını istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…