• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!! 3.5 yaşında düşme sonucu süt dişleri çıktı

cnmkzm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
518
154
333
Hakkari
3.5 yaşında kızım düştü ön üst süt dişleri çıktı,4 saat sonra tekrar yerine takıldı ama diğer diş doktoru sağlıklı olmayacağını çekmemizi söyledi çünkü dişlerin kemiğe kaynayacağını ve yeni dişler çıkarken sorun olacağını söyledi.
dişleri takan doktor ise yeri boş kalmayacağı için daha sağlıklı olacağını söylüyor
sizce ne yapmalıyız çekelim mi?dün 7 de takılmıştı
acil yardım

cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum hala
doktor artık cevap yazmıyor mu yoksa??

Yaa bunu bende merak ediyorum bi programda süt dişi çıkınca biraz sütün içine koyup Dr' götürürsek zarar görmeden takılabilir diye duydum
Ama. Mesela eşimin sütdişi çekilmiş ve yerine yenisi gelmiş küçükken Dr' süt dişinikaç kez Çekersen Çek yerine yenisi geliyor filan demiş
Başımıza bişe gelmeden bilgim olsun istiyorum
Be yapılmalı acaba???

Yaa bunu bende merak ediyorum bi programda süt dişi çıkınca biraz sütün içine koyup Dr' götürürsek zarar görmeden takılabilir diye duydum
Ama. Mesela eşimin sütdişi çekilmiş ve yerine yenisi gelmiş küçükken Dr' süt dişinikaç kez Çekersen Çek yerine yenisi geliyor filan demiş
Başımıza bişe gelmeden bilgim olsun istiyorum
Be yapılmalı acaba???

çekilen süt dişinin yerine ancak daimi diş gelir.yeni bir süt dişi gelmez.eğer dişiniz darbe alır düşme sonucu yerinden çıkarsa bunu süt içinde götürdüğünüzde takılma şansınız olabilir

Back