ACIL 20 MG 2 ADET CITOLES ALDIM !

Destina0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
78
18
45
Arkadaşlar gece gece kimse yok soracak uyanık olan ve bilgisi olan varsa yazabilir mi yanlışlıkla 2 adet 20 mg citoles aldim. Akşam almadım sandım, az evvel tekrar aldım. Sonra şüphelendim kalkıp saydım 2 almışım. Sağlık çalışanı varsa aranızda ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz lütfen

Son düzenleme:
112 arayın hemen onlara sorun

Bir şey olmaz dedi ama İnternette max 20 mg diyor...
Enişteminde 2 tane almış ligi vardı , bişey olmamıştı. Dikkat edin not alin

Yeni içtiyseniz kusun hemen. Aramışsınız zaten 112yi de bir şey olmaz demişler.
Annem anneannem falan da ağır ilaçlarını bazen 2 kez alıyor, tabi etki ediyor, rahatsız ediyor ama geçiyor. İçiniz rahat etmezse de acile gidip sorun ama sanmıyorum 1 ilaç fazla diye mide yıkayaxaklarını

Hayır 40 yapıyor 20 +20
Zaten 10-20 ve 40 mg şeklinde farklı dozlarda alabiliyorsun tabi buna doktorun karar veriyor. 112 de demiş zaten korkulacak bişey yok diye bence takipte kalmanızda fayda var. Kramp , kusma , baş dönemsi ates basma gibi yan etkileri olduğu takdirde hemen acile gitmeniz gerekir. Şimdilik bol su içip ilacın vücuttan atılmasını sağlamalısınız.

Çok teşekkür ederim ilginize ...evet maalesef bulantı ve tasikardi de artma var bana normalde 5mg vermişti aksi gibi bugün 20 ye geç dedi ve böyle oldu... sanırım o ilk 20 bende aşırı unutkanlık yaptı...iyi geceler diliyorum yarin doktora iletirim... Bir gün dayanacam artık mecbur

Saglik calisani degilim tamamen yasadigima dayali herkesin vucudunun verecegi tepki farklidir fakat, ben 4tane antipsikotik yutmustum o gece asiri sinirli ve gergindim duygudurumum cok kotuydu binanlik sinirle yeter ki sakinlesiyim diye 4 tane Rivotril kullandim yüksek riskli ilac grubundadir hic bisey olmadi cok sukur. Kaygi gidericinin bisey yapacagini sanmam gunluk ogununuz 20mgsyde üstune cikmayin tavsiyem

Evet sabah oldu çok şükür iyiyim... sadece kafam garip o da alışkın olmadığım durumdan kaynaklı... sağ olun hepinize şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…