- 23 Şubat 2018
- 78
- 18
- 45
-
- Konu Sahibi Destina0606
112 arayın hemen onlara sorunArkadaşlar gece gece kimse yok soracak uyanık olan ve bilgisi olan varsa yazabilir mi yanlışlıkla 2 adet citoles aldim. Akşam almadım sandım az evvel tekrar aldım. Sonra şüphelendim kalkıp saydım 2 almışım. Sağlık çalışanı varsa aranızda ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz lütfen
Bir şey olmaz dedi ama İnternette max 20 mg diyor...Tamam sağ ol
Arkadaşlar gece gece kimse yok soracak uyanık olan ve bilgisi olan varsa yazabilir mi yanlışlıkla 2 adet citoles aldim. Akşam almadım sandım az evvel tekrar aldım. Sonra şüphelendim kalkıp saydım 2 almışım. Sağlık çalışanı varsa aranızda ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz lütfenenistem
Enişteminde 2 tane almış ligi vardı , bişey olmamıştı. Dikkat edin not alinBir şey olmaz dedi ama İnternette max 20 mg diyor...
Sağ olun .. kaygı için aldım, şimdi iyice kaygilanacamEnişteminde 2 tane almış ligi vardı , bişey olmamıştı. Dikkat edin not alin
İçinizi ferah tutun, 112 de bişey olmaz demişSağ olun .. kaygı için aldım, şimdi iyice kaygilanacam
Hayır 40 yapıyor 20 +20Toplam 20 mg mı ?
Zaten 10-20 ve 40 mg şeklinde farklı dozlarda alabiliyorsun tabi buna doktorun karar veriyor. 112 de demiş zaten korkulacak bişey yok diye bence takipte kalmanızda fayda var. Kramp , kusma , baş dönemsi ates basma gibi yan etkileri olduğu takdirde hemen acile gitmeniz gerekir. Şimdilik bol su içip ilacın vücuttan atılmasını sağlamalısınız.Hayır 40 yapıyor 20 +20
Evet sabah oldu çok şükür iyiyim... sadece kafam garip o da alışkın olmadığım durumdan kaynaklı... sağ olun hepinize şifalarSaglik calisani degilim tamamen yasadigima dayali herkesin vucudunun verecegi tepki farklidir fakat, ben 4tane antipsikotik yutmustum o gece asiri sinirli ve gergindim duygudurumum cok kotuydu binanlik sinirle yeter ki sakinlesiyim diye 4 tane Rivotril kullandim yüksek riskli ilac grubundadir hic bisey olmadi cok sukur. Kaygi gidericinin bisey yapacagini sanmam gunluk ogununuz 20mgsyde üstune cikmayin tavsiyem