- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hani önce yağ bir ilaç sürüyorsun, sonra bez gibi bir şeyi yapıştırıyorsun. daha sonrada yapışkanları siliyorsun. bende onların malzemeleri varda kendimde pek kullanmıyorum.Canim bence kuaförde yapılan ağda varya bezle çekiyorlar ondan yapmanı tavsıye ederim iyice tembihle sakın jilet vurdurma.
canım krem kullansan?Benimde aynı yaşta oğlan var ona ne onerirsiniz ondada tüyler var koltuk altındakiler uzamış ne yapmalıyım nasil yardımcı olmalıyım ağda yaptırmaz jiletle de bi yerini keser diye korkuyorum
anladım canım. aslında aynı şeyden bahsediyormuşuz. banada o mantıklı gibi geldi hem hemen uzamıyor ve kökleri fazla güçlenmiyor.Canim bundan bahsediyorum. Isıtıyorsun sürüyorsun ve ağda beziyle hızlıca çekiyorsun temizlik içinde ayrı bı yağı var bunun suyla temizlenmiyor. Kuaförler bundan kullanıyor
Hiç aklıma gelmedi tamam öyle yapiyim bari teşekkürlercanım krem kullansan?
yani en azından birkaç kere öyle yapsanız iyi olur. aslında öylede sık sık almak gerekiyor ama idare edilecek artık.Hiç aklıma gelmedi tamam öyle yapiyim bari teşekkürler