- 17 Şubat 2025
- 14
- 3
- 1
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuuAcil 10 haftalık hamileyim lekeleme gliyodu 9.hafta gittik profestam verdi şuan glmiyor gittiğimiz cinsel ilişki seyrek seyrek olsun ilk 3 ay mümkünse olmasın dedi oldu sorun olurmu sizce ben bilmeden öncede yapmıştm 9 haftalıkken öğrendim gebe olduğumu
Sorun olur mu acabaBırak artık ilaca basladiysan tedbirli gitmen lazım rahim uyarildikca kanmaa alanın varsa toparlanamaz, öncesini unut artık tedbirli davran, sağlıkla kavuşursun inşallah
Sorun yok olan olmuş sonrasına bak sen bundan sonra doktorunu dinleyerek devam et sorun yoktur şuanlık olsa doktorun söylerdi zatenAcil 10 haftalık hamileyim lekeleme gliyodu 9.hafta gittik profestam verdi şuan glmiyor gittiğimiz cinsel ilişki seyrek seyrek olsun ilk 3 ay mümkünse olmasın dedi oldu sorun olurmu sizce ben bilmeden öncede yapmıştm 9 haftalıkken öğrendim gebe olduğumu
İlk 12 hafta bebek düşükleri daha çok oluyor onun için cinsellik önermiyoruz demişti doktorum. Ki benim kanama alanım ve lekelenmem vardı. 13. Hafta gibi serbest dedi ama sonra benim tekrar lekelenmem olunca yine yasak geldi. 12 haftaya gelmeye az kalmış zatenAcil 10 haftalık hamileyim lekeleme gliyodu 9.hafta gittik profestam verdi şuan glmiyor gittiğimiz cinsel ilişki seyrek seyrek olsun ilk 3 ay mümkünse olmasın dedi oldu sorun olurmu sizce ben bilmeden öncede yapmıştm 9 haftalıkken öğrendim gebe olduğumu
İlk 12 hafta bebek düşükleri daha çok oluyor onun için cinsellik önermiyoruz demişti doktorum. Ki benim kanama alanım ve lekelenmem vardı. 13. Hafta gibi serbest dedi ama sonra benim tekrar lekelenmem olunca yine yasak geldi. 12 haftaya gelmeye az kalmış zaten
Gitmeden vardı ilaç verd Suan kanamam yok kanama alanında var demedi seyrek girin dedi mümkünse 3 ay girmeyin dedi oldu korkuyorum bişe olurmuİlk 12 hafta bebek düşükleri daha çok oluyor onun için cinsellik önermiyoruz demişti doktorum. Ki benim kanama alanım ve lekelenmem vardı. 13. Hafta gibi serbest dedi ama sonra benim tekrar lekelenmem olunca yine yasak geldi. 12 haftaya gelmeye az kalmış zaten
Girmeyin demiş bak bundan sonra mümkünse girmeyin demiş . Eğer çocuktan daha önemli değilse girmeyin aynı soruyu tekrarlamayın …Gitmeden vardı ilaç verd Suan kanamam yok kanama alanında var demedi seyrek girin dedi mümkünse 3 ay girmeyin dedi oldu korkuyorum bişe olurmu
Ne bu şiddet korktum o yüzden sordm soruyu ilk hamileliğimGirmeyin demiş bak bundan sonra mümkünse girmeyin demiş . Eğer çocuktan daha önemli değilse girmeyin aynı soruyu tekrarlamayın …
Kendınızı rahat hissediyorsanız çocuğa bisey olunca birbirinizi suçlama potansiyeliniz yoksa hafta da bir girin rahatlayın annah .
Bunca zaman olmamış işte nie hâlâ olurmu diye soruyorsunuz tekrar tekrar olsaydı şuan bebegınız sızınle olmazdı
Ne bu şiddet korktum o yüzden sordm soruyu ilk hamileliğim