Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

dreams12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
161
4
merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

Merhaba ders notlarımm; aşağıdaki gibi bir tane ff var butunleme de yok diyorlar. Tek ders sınavı yaparlarmı kı ben son sınıfım tek dersten uzamasını istemiyorum yaaa :KK43:(( $Adsýz.jpg

Merhaba ders notlarımm; aşağıdaki gibi bir tane ff var butunleme de yok diyorlar. Tek ders sınavı yaparlarmı kı ben son sınıfım tek dersten uzamasını istemiyorum yaaa :KK43:((Eki Görüntüle 650272

cnm ortalaman 2 nin üstünde ancak ff notunun affı yok. mecbur ff olan dersinizi seneye güz döneminde olmak zorundasınız. belki eylül ayında bütünleme olabilir. ama bellide olmaz tabi .

Analadım canım, acaba bahar döneminde alamaz mıyım ben bu dersı yada tek ders sınavı dıye bırsey varmıs kredılı sıstemlerde acıkögretımde de yaparlar mıki bunu ?

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim sorularımıza yanıt verdiğin için.
benim sorularım olucaktı.müsaitsen cevaplarsan sevinirim.
bu yıl daha yeni sosyal hizmetler 2 yıllık okumaya başladım.bu bölümden mezun olunca nerede çalışabilriz? dikey geçişle hangi bölümlere geçebilirm .? bu diplomanın bana katkısı ne olabilir.Bu arada kamuda öğretmenim.Ama yöneticilik yapıyorum.

Analadım canım, acaba bahar döneminde alamaz mıyım ben bu dersı yada tek ders sınavı dıye bırsey varmıs kredılı sıstemlerde acıkögretımde de yaparlar mıki bunu ?

Maalesef alamaSn cnm . Çünkü güz donemi dersi sadece güz döneminde alınıyor. Tek ders sınavı yok keske olsa. Açıköğretim sadece vize ve final sınavı yapıyor. Bütünleme olur belki ama tek ders sınavı olmaz.

Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Desne işimiz kaldı bütünlemeye o da bir umut olursa :KK43:

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim sorularımıza yanıt verdiğin için.
benim sorularım olucaktı.müsaitsen cevaplarsan sevinirim.
bu yıl daha yeni sosyal hizmetler 2 yıllık okumaya başladım.bu bölümden mezun olunca nerede çalışabilriz? dikey geçişle hangi bölümlere geçebilirm .? bu diplomanın bana katkısı ne olabilir.Bu arada kamuda öğretmenim.Ama yöneticilik yapıyorum.

Ne demek cnm. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım . Bölümle ilgili açıköğretimin e öğrenme Portalı'nda bilgileri var.sana o linki atıyorum.en üstte genel bilgiler bölümü var . Orada gerekli bilgileri bulabilirsin .

Sosyal Hizmetler Önlisans Programı Web Sitesine Hoşgeldiniz!

Ayrıca dikey geçiş yapabileceğin bölümler içinde bu linkten bakabilirsin.

Dikey Geçişle İktisat, İşletme Fakülteleri Lisans Programları 3. Sınıfına Doğrudan Kayıt Yapılacak MYO ve Açıköğretim Önlisans Programları - Anadolu Üniversitesi

Son düzenleme:
Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Desne işimiz kaldı bütünlemeye o da bir umut olursa :KK43:

Aynen cnm maalesef. Bu konuda çok mağdur olanlar var. Bütünleşme için Ankara'da yürüyüş yapacaklar 16snda . Bakalım nasıl sonuçlanacak. En son açıklamada maliyeti fazla olucağını bahane ettiler. İlk başta zaman yok dediler şimdide bu.

Ben asıl cevabını söleyeyim ; Bütünleme yapmayacaklar kı son sınıfta mezun olacak ögrencılerden, bir dönem parası daha alacaklar ayrıca bütünleme masrafıda yapmayacaklar bundan iyisi Şam da Kayısı onlar için. Çakallar zaten bu kredili sistemin asıl amacı bu. Çünkü iki kere kayıt yapılıyor parayı ödemezsen onların verdiği tarihlerde ıkıcı doneme giremiyosun. Önceden bır sonraki seneye kadar ödeme zamanın vardı. Daha neler neler vardırda işteeeeeee :KK20:

Ne demek cnm. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım . Bölümle ilgili açıköğretimin e öğrenme Portalı'nda bilgileri var.sana o linki atıyorum.en üstte genel bilgiler bölümü var . Orada gerekli bilgileri bulabilirsin .

Sosyal Hizmetler Önlisans Programı Web Sitesine Hoşgeldiniz!

Ayrıca dikey geçiş yapabileceğin bölümler içinde bu linkten bakabilirsin.

Dikey Geçişle İktisat, İşletme Fakülteleri Lisans Programları 3. Sınıfına Doğrudan Kayıt Yapılacak MYO ve Açıköğretim Önlisans Programları - Anadolu Üniversitesi

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ...

Ben asıl cevabını söleyeyim ; Bütünleme yapmayacaklar kı son sınıfta mezun olacak ögrencılerden, bir dönem parası daha alacaklar ayrıca bütünleme masrafıda yapmayacaklar bundan iyisi Şam da Kayısı onlar için. Çakallar zaten bu kredili sistemin asıl amacı bu. Çünkü iki kere kayıt yapılıyor parayı ödemezsen onların verdiği tarihlerde ıkıcı doneme giremiyosun. Önceden bır sonraki seneye kadar ödeme zamanın vardı. Daha neler neler vardırda işteeeeeee :KK20:

YÖK'ün kararına göre yapmak zorunda. Yok zaman yetişmez yok maliyeti fazla yok bütünleme aslında dezavantaj . Bahane ararsan çok . YÖK'e sıkıştı köşeye . Aldığı kararda açıköğretim hariç bütün üniversiteler olarakdeğiştirirse herkes ayaklanacak eşitlik nerede diye. Yapın dese Anadolu Üniversitesi bir sürü bahane yaratıyor . Umarım yaparlar. 1 dersten 1 sene uzat . Adil değil

Son düzenleme:
ya ben kaldım mı ? yardım edin anlamadım bir türlü lütfenn :KK43:

kredi: ara sınav notu: Dönem sonu notu: Başarı notu: Harf notu:
ticaret hukuku: 4,00 40,00 45.00 43,50 CC
İktisada Giriş: 5.00 35.00 20.00 24.50 FF
Mikro iktisat: 5.00 75.00 45.00 54.00 BA
İstatistik: 4.00 30.00 40.00 37.00 DC
İşletme Yönetimi: 5.00 40.00 55.00 50.50 CB
İşletme Bil.Sis: 5.00 40.00 55.00 50.50 CB
Matematik1: 4.00 40.00 40.00 40.00 CD
Atatürk ilk.ve ink: 3.00 35.00 5.00 14.00 FF

öğretim yılı: Dönem: Dönem Not. ort. Genel not ort. Durum:
2012 Güz Dön. 1.70 1,47 uyarı

ff olan derslerinden kesinlikle kaldın bidahaki ocak şubatta alıcaksın o derslerine gene dc cd olan derslerine gelirsek eğerki martta kayıt yenileme yaptığımızda kitaplarını alıyorsun sonracığıma mayıs haziran sınava giriyorsunya eğerki o iki sınavın sonucunda ortalaman 2'yi geçerse koşullu olarak geçtiğin dersleri hiç almadan geçmiş olursun

ff olan derslerinden kaldın. onları seneye güz döneminde almak zorundasın. dc ve cd olan derslerinden ise genel ortalamanı 2 üstü yaparsan sene sonunda o zaman onları geçmiş sayılacaksın. altını çizerek söylüyorum genel ortalaman en az 2 olmalı dönem ortalaman değil. yani bahar döneminde diyelim 2 yaptın. tekrar genel ortalamanı hesapladıklarında yani güz dönemdeki derslerini de hesaba kattıklarından ortalaman gene 2 altı olacak. o yüzden bahar ortalamanı olabildiğince yukarıda olmalı. 2,5 en az yaparsan kurtarır diye düşünüyorum. çünkü genel ortalaman 1,47 onun 2 olması lazım. kaçıncı sınıfsın?

ff olan derslerinden kaldın. onları seneye güz döneminde almak zorundasın. dc ve cd olan derslerinden ise genel ortalamanı 2 üstü yaparsan sene sonunda o zaman onları geçmiş sayılacaksın. altını çizerek söylüyorum genel ortalaman en az 2 olmalı dönem ortalaman değil. yani bahar döneminde diyelim 2 yaptın. tekrar genel ortalamanı hesapladıklarında yani güz dönemdeki derslerini de hesaba kattıklarından ortalaman gene 2 altı olacak. o yüzden bahar ortalamanı olabildiğince yukarıda olmalı. 2,5 en az yaparsan kurtarır diye düşünüyorum. çünkü genel ortalaman 1,47 onun 2 olması lazım. kaçıncı sınıfsın?

işletme 2.sınıftayım canım.. yani bahar döneminde cok çalısarak not ortalamamı 2, yapmam sart dimi yoksa tekrar bu derslerden gırmek zorundayım sınava anladıgım kadarıyla :S

işletme 2.sınıftayım canım.. yani bahar döneminde cok çalısarak not ortalamamı 2, yapmam sart dimi yoksa tekrar bu derslerden gırmek zorundayım sınava anladıgım kadarıyla :S

ff olan dersini almak zorundasın. ortalaman 4 te olsa kaldın o dersten. aynen cnm genel ortalamanı 2 yapman lazım en az. bahar döneminden yüksek bir ortalama getirirsen genel ortalaman 2 olur. eğer 2 nin altında kalırsa bu sene ff ve cc altı olan derslerini ,seneye güz ve bahar döneminde almak zorundasın. kredinin yettiği kadarda dönem derslerini alacaksın.

şu da var dersleri ancak döneminde alabilirsin. güz dönemini dersini bahar döneminde alamazsın. her dönem ayrı derslerin var. bu sene güz de kaldığın dersi ( ff ya cc altı) ancak seneye güzde verebilirsin.

Son düzenleme:
ff olan dersini almak zorundasın. ortalaman 4 te olsa kaldın o dersten. aynen cnm genel ortalamanı 2 yapman lazım en az. bahar döneminden yüksek bir ortalama getirirsen genel ortalaman 2 olur. eğer 2 nin altında kalırsa bu sene ff ve cc altı olan derslerini ,seneye güz ve bahar döneminde almak zorundasın. kredinin yettiği kadarda dönem derslerini alacaksın.

şu da var dersleri ancak döneminde alabilirsin. güz dönemini dersini bahar döneminde alamazsın. her dönem ayrı derslerin var. bu sene güz de kaldığın dersi ( ff ya cc altı) ancak seneye güzde verebilirsin.

çok teşekkür ederim canım. çok yardımcı oldun. inşallah bahar döneminde veririm de 1 yıl uzamaz :*

arkadaşlar ben ünide okuyorum 2 yıllık 2.öğretim okula gidemiyorum bazı nedenlerden dolayı okuldaki kaydımı açık öğretime aldırma ve ordan devam etme imkanım varmı acaba?

Bi sorum olacak ara sınavda kaç üniteden sorumluyuz ben onu çözemedim daha.Yoksa tüm kitaptan mı sorumlu olcazz:KK52:

X