- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
Bunlari kac yasinda yapti.
Evet bende diyrm neden yapamayim ama cok seyler yasadim ozguvenimi mahvettiler yordular . Dersler kafama girermiki diyrm
28 yasindaym ben. Hic bise icin gec degil ama. Simdiye kdr bosa gecirdim omrumu22-23 gibiydi açıköğretime başladığında. Peş peşe yaptı.
SuperKayınvalidem eşimle birlikte sınava girmiş.
45 yaşından itibaren de yeminli mali müşavir olarak çalıştı.
Kendisi "hiçbir şey için geç değildir" lafının yürüyen hali benim için.
Cocuk gelisimi 2 yillikmi bitirdiniz. 2 yilliklami calistiniz yaniBen açıkdan iki bölüm bitirdim birisi çocuk gelişimi az bı sure kresde ögrtmnlk ysptm busenede köy okuluna çıktı mebden ögrtmnlk gidemedım senın bölüm güzel ilahıyattan alım oluyor ögrtmnlkde yapabilrsn aöf de azim gerekli ben çok sabır ettm ha sinir küpü oldum ama degsi sanki şuan kpss ye çslışıyorum isteyen başarır bence
Evet iki yıllıkCocuk gelisimi 2 yillikmi bitirdiniz. 2 yilliklami calistiniz yani
Cok iyiEvet iki yıllık
Merhaba ben de çocuk gelişimi okumayı düşünuyorum istanbul üniversitesi uzaktan eğitim programıyla. Birkaç sorum olacaktı eğer bir bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim. 1. Neden insanlar 2 senelik çocuk gelisimi tercih ediliyor da 4 senelik çocuk gelişimi tercih edilmiyor. 2 senelik ile 4 senelik arasındaki fark ne mezuniyet sonrasinda. Ikincisi ise istanbul üniversitesinde uygulama yazıyor uzaktan eğitimde ben okul okurken nasil uygulamaya katilacagim nasil olacak anlamadım. Okudugunuz icin tesekkur ederim.Hihh o zman 2 yıllık canım
Benim dediğim 4 yıllık lisans
Inşalah canım Allah kolaylık versin
Hmm canım öncelikle 2 senelik sonunda önlisans KPSS ye girersiniz ve alım yok bildiğim kadarıyla... önlisans dan alım genel olarak çok çok az...Merhaba ben de çocuk gelişimi okumayı düşünuyorum istanbul üniversitesi uzaktan eğitim programıyla. Birkaç sorum olacaktı eğer bir bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim. 1. Neden insanlar 2 senelik çocuk gelisimi tercih ediliyor da 4 senelik çocuk gelişimi tercih edilmiyor. 2 senelik ile 4 senelik arasındaki fark ne mezuniyet sonrasinda. Ikincisi ise istanbul üniversitesinde uygulama yazıyor uzaktan eğitimde ben okul okurken nasil uygulamaya katilacagim nasil olacak anlamadım. Okudugunuz icin tesekkur ederim.
AnadoluÇocuk gelişimi bende düşünüyorum
Siz hangi üniversitenin?
Ata mu İstanbul üniversitesi mi
Aöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?
Çok teşekkür ederim cevabiniz için.Hmm canım öncelikle 2 senelik sonunda önlisans KPSS ye girersiniz ve alım yok bildiğim kadarıyla... önlisans dan alım genel olarak çok çok az...
4 yıllık da lisans KPSS den girersiniz sınava..
Lisans her zaman daha avantajlidir.bwnim tavsiyem kendinizi geliştirmek istiyorsanız ve meslek sahibi olmak için lisans.
Insanlar 2 yıllık secereek kolayına kaçıyor sonrads bişey olmayınca DGS ile uğraşıyor bu çok dhaa yorucu inanin ki...
Bende üniversite ye lisans örgün gidiyodum
Ama en baştan aklım olsa örgün seçmez açıköğretim den okurdum...
İstanbul üniversitesinde açıköğretim farklıdır uzaktan eğitim farklıdır.
Açıköğretim de İstanbul'a gitmeniz gerekmez uzaktan eğitim kısmını pek bilmiyorum açıkçası.. bildiğim uzaktan eğitimde internet üzerinden sizde hocaları izliyorsunuz...siz yinede bir araştırin derim.Basarilar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Benim bir akrabam iki yıllık ilahiyat okudu kaç yıldır mebde ücretli din kültürü Öğrt ligi yapıyorAöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?