Acikogretimden okuyup meslek sahibi olan varmi? Arada umutsuzluga kapiliyorum

Ben açıkdan iki bölüm bitirdim birisi çocuk gelişimi az bı sure kresde ögrtmnlk ysptm busenede köy okuluna çıktı mebden ögrtmnlk gidemedım senın bölüm güzel ilahıyattan alım oluyor ögrtmnlkde yapabilrsn aöf de azim gerekli ben çok sabır ettm ha sinir küpü oldum ama degsi sanki şuan kpss ye çslışıyorum isteyen başarır bence

Kayınvalidem eşimle birlikte sınava girmiş.
45 yaşından itibaren de yeminli mali müşavir olarak çalıştı.
Kendisi "hiçbir şey için geç değildir" lafının yürüyen hali benim için.
Super
Benimde artik kaybedecek yillarim yok oyuzden calisip basarmam lazim..boyle ornekler duymak cok guzel

Cocuk gelisimi 2 yillikmi bitirdiniz. 2 yilliklami calistiniz yani

Hihh o zman 2 yıllık canım
Benim dediğim 4 yıllık lisans
Inşalah canım Allah kolaylık versin
Merhaba ben de çocuk gelişimi okumayı düşünuyorum istanbul üniversitesi uzaktan eğitim programıyla. Birkaç sorum olacaktı eğer bir bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim. 1. Neden insanlar 2 senelik çocuk gelisimi tercih ediliyor da 4 senelik çocuk gelişimi tercih edilmiyor. 2 senelik ile 4 senelik arasındaki fark ne mezuniyet sonrasinda. Ikincisi ise istanbul üniversitesinde uygulama yazıyor uzaktan eğitimde ben okul okurken nasil uygulamaya katilacagim nasil olacak anlamadım. Okudugunuz icin tesekkur ederim.

Hmm canım öncelikle 2 senelik sonunda önlisans KPSS ye girersiniz ve alım yok bildiğim kadarıyla... önlisans dan alım genel olarak çok çok az...
4 yıllık da lisans KPSS den girersiniz sınava..
Lisans her zaman daha avantajlidir.bwnim tavsiyem kendinizi geliştirmek istiyorsanız ve meslek sahibi olmak için lisans.
Insanlar 2 yıllık secereek kolayına kaçıyor sonrads bişey olmayınca DGS ile uğraşıyor bu çok dhaa yorucu inanin ki...
Bende üniversite ye lisans örgün gidiyodum
Ama en baştan aklım olsa örgün seçmez açıköğretim den okurdum...
İstanbul üniversitesinde açıköğretim farklıdır uzaktan eğitim farklıdır.
Açıköğretim de İstanbul'a gitmeniz gerekmez uzaktan eğitim kısmını pek bilmiyorum açıkçası.. bildiğim uzaktan eğitimde internet üzerinden sizde hocaları izliyorsunuz...siz yinede bir araştırin derim.Basarilar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Kpss zaten örgün ve aöf diye ayırmıyor ama ilahiyat için özel şartları bilmiyorum yine de öncelik örgün oluyor gördüğüm kadariyla. Ben de aöf Maliye mezunuyum dgs ile geçip bitirdim. Şu an çalışıyorum ama vasıfsız gibiyim haliyle memnum değilim kpss tek umudum.

Hayırlı olsun canım. Ben de aof den 2. Üniversite olarak bitirdim ilahiyatı. Arkadaşlar da dgs den 4 e geçiş yaptılar. Vaiz olmak isteyen vardı. Onun için diyanette çalışılıyormuş ama ayrıntılarını çok bilemiyorum.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Bölümle ilgili bilgim yok ama sorunuzu yanıtlayabilirim.

Benim kuzenim ki herkese anlatırım örnek olarak AÖF mezunu. Ve şu an bankada müdür yardımcısı. Müdürlük için de sınavlara hazırlanıyor. 4 yıllık bölümü 4 yılda bitirdi hem de çalışıyordu başka bir işte. Yani azim herşeyin başı. Yolunuz açık olsun inşallah...

Çok teşekkür ederim cevabiniz için.

Var tabi ki
Neden olmasın
Benim çok arkadasım var AÖF bitirdi KPSS a grubu ile atandı
Senin çabana çalışmana bakar.
Dgs de zor değil o kadar
Yapılır yani

Benim bir akrabam iki yıllık ilahiyat okudu kaç yıldır mebde ücretli din kültürü Öğrt ligi yapıyor

Ben . 2. Üniversite olarak AÖF den okuduğum bölümle atandım.
Bir tanıdığım da dışarıdan ilahiyat okudu AÖF den, 4 yıllığa tamamlayıp ücretli öğretmenlik yaptı 5-6 sene sonra da resmî olarak atandı.
Size de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…