- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 32
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
Atamalarimi fazla o anlamdami.İlahiyatsa açıkta kalmazsın
2 yilliginda kpss si var demekki ondan kazandilarBen imamhatibi giderken staj için gelenler veya eski ziyareti gelenler vardı. 2 yıllık açıktan okuyup yeterlilik ve kpss girip Kuran kursu hocalığı yapıyorlardı.
Dgs cokmu zor pekiBen önlisansı bitirip Dgs ile okula geçtim. Açıktan okumak kendi başınıza çabalamayı gerektiriyor. Sosyalleşme, ortam için örgün çok güzel. Ama çalışıp kendinizi geliştirirseniz eğitim açısından çok fark olmuyor. Kpss önemli. Bence Kpss'ye çalışın. Önlisanstan da girebilirsiniz. Dört yıla tamamlayıp lisanstan girerseniz atanma ihtimaliniz artar.
Cok guzel boyle seyler duyunca cok mutlu oluyrmBurada bir kadın vardı, açıktan okuyup devlete atanmıştı.
Yani iş imkanı var elbette.
bir arkadaşım bankacıydı. o zaman 31 yaşındaydı. İlahiyat okudu sonra dgs girip bankayı bıraktı. Örgün okuyup okulu bitirdi. bitirdiği sene KPSS girdi atandı hem de evinin dibine. Şimdi 36 yaşında öğretmenAöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?
Var tabi önlisans kpss si2 yilliginda kpss si var demekki ondan kazandilar
Aöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?
Dgs cokmu zor peki
Kpss yede caliscam elbette hani olmassa bile is imkanim olsun istiyrm
Cok sevindim insAllah. Evet dgs zormusİlahiyat okuyup açıkta kalan görmedim . Dikey geçiş kolay değil diye biliyorum ama ilahiyatta her türlü ekmek var .
Uzak diyarlarda Okul okumayıp devlet yönetenler varmış...aof falan farketmez çabalamana ve arkanda olacak bir dayıya bakar.Aöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
Var tabi önlisans kpss si
cok tsk ederm insAllah.elbette cok var canim.
kizkardesim okul oncesi ogretmeni oldu
arkadasim mali müşavir oldu.
baska bi ark aof okudu iyi derece ile bitirdi insan kaynakları sorumlusu oldu..
kendim muhasebe mezunuyum üstüne aöf den dışticaret okudum mesleğime artı kazandirdim..
hakkinda hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?