• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acikogretimden okuyup meslek sahibi olan varmi? Arada umutsuzluga kapiliyorum

Kekkirintisi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
723
952
18
32
Aöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?

Ben önlisansı bitirip Dgs ile okula geçtim. Açıktan okumak kendi başınıza çabalamayı gerektiriyor. Sosyalleşme, ortam için örgün çok güzel. Ama çalışıp kendinizi geliştirirseniz eğitim açısından çok fark olmuyor. Kpss önemli. Bence Kpss'ye çalışın. Önlisanstan da girebilirsiniz. Dört yıla tamamlayıp lisanstan girerseniz atanma ihtimaliniz artar.

Ben imamhatibi giderken staj için gelenler veya eski ziyareti gelenler vardı. 2 yıllık açıktan okuyup yeterlilik ve kpss girip Kuran kursu hocalığı yapıyorlardı.

Ben önlisansı bitirip Dgs ile okula geçtim. Açıktan okumak kendi başınıza çabalamayı gerektiriyor. Sosyalleşme, ortam için örgün çok güzel. Ama çalışıp kendinizi geliştirirseniz eğitim açısından çok fark olmuyor. Kpss önemli. Bence Kpss'ye çalışın. Önlisanstan da girebilirsiniz. Dört yıla tamamlayıp lisanstan girerseniz atanma ihtimaliniz artar.
Dgs cokmu zor peki
Kpss yede caliscam elbette hani olmassa bile is imkanim olsun istiyrm

Aöf ilahiyat bolumunu kazandim kizlar. Cok mutlu oldum. Bu okulu basariyla bitirdikce kendime guvenim yeniden gelecek Allahin izniyle.
2 yillik simdilik ama dikey gecisle 4e tamamlicam. Aöf okuyup meslek sahibi olan varmi. Umut olun bana.
Su hayatta umut edecek pek bise birakmadilar zira.kendime olan guvenimi kaybettirdiler.
Ayni zmaanda vasifsiz olarak bi ise girip calismayi dusunuyrm, ikisini ayni anda basaran oldumu aranizda.
Bu arada kpssye mi illa girip kazanmak lazim. Yani 4 yilligi okudukdan sonra diyanete felan basvurulsa hic bi ise almazlarmi?
bir arkadaşım bankacıydı. o zaman 31 yaşındaydı. İlahiyat okudu sonra dgs girip bankayı bıraktı. Örgün okuyup okulu bitirdi. bitirdiği sene KPSS girdi atandı hem de evinin dibine. Şimdi 36 yaşında öğretmen

elbette cok var canim.
kizkardesim okul oncesi ogretmeni oldu
arkadasim mali müşavir oldu.
baska bi ark aof okudu iyi derece ile bitirdi insan kaynakları sorumlusu oldu..
kendim muhasebe mezunuyum üstüne aöf den dışticaret okudum mesleğime artı kazandirdim..
hakkinda hayırlısı inşallah.

Dgs cokmu zor peki
Kpss yede caliscam elbette hani olmassa bile is imkanim olsun istiyrm

Öncelikle hayırlı olsun :) DGS bildiğim kadarıyla YKS sınavından daha kolay fakat giren kişi sayısı ile açılan kontenjan arası uçurum olduğu için iyi bir puan yapmanız gerekiyor diye biliyorum, o açıdan zorluğu var. İlahiyat ile ben de açıkta kalacağınızı düşünmüyorum. Başarılar :)

Uzak diyarlarda Okul okumayıp devlet yönetenler varmış...aof falan farketmez çabalamana ve arkanda olacak bir dayıya bakar.

Var tabi önlisans kpss si
elbette cok var canim.
kizkardesim okul oncesi ogretmeni oldu
arkadasim mali müşavir oldu.
baska bi ark aof okudu iyi derece ile bitirdi insan kaynakları sorumlusu oldu..
kendim muhasebe mezunuyum üstüne aöf den dışticaret okudum mesleğime artı kazandirdim..
hakkinda hayırlısı inşallah.
cok tsk ederm insAllah.
Hem calisip hem gecebilirmiym diye bazen dusunsemde toparlaniyrm

Back