Açıköğretim yardımcı kitap

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
36
ihtiyacım olduğu için
murat açıköğretimin aöf 2 ve 3.sınıf kitaplarımı satıyorum arkadaşlar
Bu seneye kadar hep dersaneye gittiğim için kitapları aldım hiç dokunmadım
dersaneye gidince kitaba gerek olmuyormuş bu yüzden kitaplar sıfırından farksız diyebilirim.düşünen olursa özelden msjlaşalım.

konusu acılmısken buradan paylasmak ıstedım arkadaslar acık ogretımın sıtesı artık cok genısletıldı es zamanlı danısmanlık sıstemıyle belırlı saatlerde karsınızdakı hocaya soru sorup anında cevap alabılıyorsunuz ayrıca e danısmanlık sıstemıyle sorularınızı sorup daha sonra cevap alabılıyorsunuz.E-kitap, sesli kitap, alıstırmalar,testler ve cıkmıs sınav soruları televızyon yayınlarını ayrıca bılgısayardan ındırıp ızleyebılırsınız.Bu konuda sıkıntısı olanlara teknık olarak destek olmak ıcın yardımcı olabılırım.Herkese basarılar dılıyorum.

3.sınıf kamu yönetimi var arkadaşım.

MERHAB ARKADAŞLAR,
BEN AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ İÇİNDEYİM KİTAPLARINIZI PAYLAŞMANIZ ÇOK GÜZEL AMA NE VARKİ KİTAPLAR DEĞİŞTİ HEMD EÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ DEĞİŞTİ GEÇEN SENEKİ KİTAPLAR BU SENE SİZE ZARAR VERECEKTİR BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM
kötükedihüso:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…