• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim okumalı mıyım ?

aöf sınavları haftasonu oluyo tam hatırlamıyorum ama vizeler aynı haftaya gelmiş olabilir zaten ben 1. sınıfta pek çalışmamıştım derslerin çocuğunu büte bırakmıştım. şöyle bi yol izledim yılda 7 ders alıyosun bütünlemede dahil 3 sınav hakkın var. kendime 3 ders belirliyodum vizede bu 3üne iyi çalışıp yüksek puan 80 üzeri alıyodum(ki vizede konular az). finalde yüksek aldıklarıma çalışmıyodum geçecek notu alacak kadar çalışıyodum(vize konularının dışındakilere bakmıyodum yani) finalde 2 ders seçip onlara çalışıyodum. böylece 7 dersten 2sine hiç bakmamış oluyordum onlar direk bütünlemeye. çalıştığım 5 dersten kaldığım olursa onlarla beraber bütünlemede diğer derslere çalışıyodum. hatta kendime yılda 2 dersten kalma hakkı tanımıştım benim için önemli olan sene kaybı olmamasıydı 2 derslede bir üst sınıfa geçebiliyorsun. bide doğrular yanlışları götürmüyo sınavda istediğin gibi sallayabilirsin:)
gördüğün gibi çok tembel bi öğrenciydim marifet gibi anlattım ama bana diplomadan başka kazandırdığı bişey olmadı dersleri öğrenerek geçmedim sadece geçmiş olmak için geçtim. sen fırsatını ve vaktini bulursan iyi çalışmaya öğrenmeye bak hatta kursa bile gidebilirsin.

Back