Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

evet çok iyi olmuş bu gerçekten itiraz edenlere bu yazıyı herkes göstersin.

Canımcım ellerine sağlık...
bunu bende okumuştum ama madde 5 deki ortaöğretim okuyan yada mezun olanlar diyor orta öğretim liseyi kapsıyor ünv kapsamıyorki....

hayır ben bu maddeden bahsediyorummm Almiracımmm

Madde 5 — Lise'nin amacı, gelişmiş kitle iletişim araçları ve yeni teknolojileri kullanarak;
a) İlköğrenimini tamamlayan, ancak orta öğretime devam edemeyenler ile orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve BURAYA DİKKAT ( YÜKSEK ÖĞRETİMDEN AYRILAN VEYA MEZUN OLANLARA ) farklı alanlarda öğrenim görme fırsatı vererek eğitim-öğretim imkânı sağlamak.

Canımm evett tekrar okudum daha öncede okumuştum ama bu madde 5 dikkatimi ya çekmedi yada yönetmeliği yenilediler.. çünkü okumuş olsaydımm içim çoktan rahat olurduu dert etmez acabalarım olmazdı...
Gözümü açtığın için sağol ne güzel, hep güzel haberlerle geliyorsun
Ne iyi insansın sen yaa..

ALMİRA canımmm herkesin eğitim hakkı var kısıtlandıkça sinirim bozuluyor neden herkes okumasın istediği bölümü bencil olmamamdan kaynaklanıyor bütün çabam canım benim teşekkür ederimmm eee çoğu yerde başladı okul siz ne alemdesiniz

hayır bende böyle bişeyi duymuştum adının telafi lisesi olduğunu bilmiyordum...düşününce mantıksız geliyor üni bitiren birinin tekrar liseye kayıt olması...birisi üni bitirenler kayıt olamıyor yazmıştı bende bunun üzerine zaten mantıksız yorumunu yaptım...daha sonrada olabiliniyor diye mesaj daha okudum onun üzerinede eğer olunabiliyorsa bilgi verin diye bi mesaj daha yazdım...çelişki yok ortada bu konuda bilinçsiz olduğum için iki farklı mesaja doğal olarak iki farklı cevap yazdım arkadaşım mesaj doldurmak gibi bi kaygım yok..süreside geçmiş olabilir ama bunun önümüzdeki seneside var...

Olur böyle yanlış anlaşılmalarrrr sanırım sizde okumak istiyorsunuz hayırlısı olsun arkadaşımm umarım hakkında hayırlısı olur

benim de okulum başladııııııııııı. ama 3 yıl diyorlar ya nasıl olur. hem tasdiknameliler hemde lise mezunları 3 yıl okucakmış. nasıl oluyor kızlar. böyle olan varmı iççinizde. 2 yıl ders. 3. yıl hem ders hem stajmış.

2,5 yıl benimkisi tasdiknameliler 4 yıl okuyor onların uzaktan dersleri var ama bizle bereber aynı zamanda yüzyüze eğitim alıp bitiriyorlar...belki son dönem staj olacak canım tam mbilemiyorum dersler nasıl ne alemdesin kelebek sevdinmi okulunu

Sevmezmiyim canım. hele ilk gün istiklal marşı okundu sıraya girdik. çoook eskilere gittim. hocamızı çok sevdim. 2 hocamız var. cumartesi 10 saat görcekmişiz. pazar tam belli değil. ama 3 yıl dediler işte. yani biz 10. sınıfız. 12 de bitiyormuş. son sınıflarla konuştum. son tıl haftada 3 gün staj ve yine hafta sonları ders varmış. ama 3 yıl olmasına üzüldüm çünkü bir an önce bitirmek ve 4 yıllığa girmek istiyorum. eşim bile bu azmime şaşırıyor. sen de durumlar nasul canım. 2. sınıftın dimi. hafta sonları mı kaç saat kaç ders ??

günaydın gülbebek nerelerdesin.hangi konuyu okuyosun arkadaşım.lütfen sana özelden yazdığım msja bak.bilirkişi olarak senin verceğin cvp çok önemli

günaydın gülbebek nerelerdesin.hangi konuyu okuyosun arkadaşım.lütfen sana özelden yazdığım msja bak.bilirkişi olarak senin verceğin cvp çok önemli

Canımmm ben kendi kendimee msj atmışım yani sana cvp vereceğime kendime atmışım msjıı :=)))Ama şimdi düzelttim sanırım :=)

kusura bakma arkadaşım senide meşkul ettim.cvbın geldi çok çok teşekkürler.inan çok yardımcı oldun.içim rahatladı.

çok teşekkür ederim arkadaşım cvbın geldi.inan içimi rahatlattın .seni meşkul ettiğim için kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…