Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

sağol canım darısı başına hemde ne yazıyor biliyormusun kayıt tarihine. hani 2. kez okula gitöiştim ya bana şifre verilen gün işte o tarih yazıyor ama aslında ben 9 unda ilk gitmiştim ve kayıt olmuştum. görüyormusun başıma gelecek olanları amaniiiin. yani gitmeseydim şikayet falan gümbürtüye gidecektim. bu arada 2 yıllık var diye biliyorum çocuk gelişim var ya be ggeçen yıl össs ye girecektim klavuz almıştım ordan biliyorum da ben şimdi ne yapsam bir araştırayım bakim şu ssınavsız geçişi. aslında ben şuan ücretli öğretmenlik yapabilirdim milli eğitime başvurup ama beni kim bilir nereye gönderirlerdi hangi köye. bi de ben okul öncesini istediğim için bu yola başvurdum artık bakcam ne olcak ne yapcam. bu arada ders zaten seçilmiyor o kısım boş.

Yaa iyiki gitmişsinn okula tekrar git diyee az yırtmadık kendimizi burdaa
Canım sen ders seçme işlemi için yine şu aöl hattı var ya orayı ara herşeyi söylüyolar..
2 yıllık kalktı diye biliyodum ben aman yaa ben herhalde artık bölümleri olayları karıştırmaya başladımm okadar çok şey okudum araştırdım ki şu dönemde deli oldum resmen.. kafam oldu bi dünyaa..
Ama senin adına sevindimm sen maltemede oturuyordun dimi okul yakın mı evine bari hangi günler gideceksin..??

eh işte çok sayılmaz biraz yakın yani. valla hiç bişi söylemediler sadece hafta sonlarıymış o kadar 1 ekimde açılcak dediler. senin ne zaman açılcak sende k. çekmece dimi valla benim kafamda kazan oldu bu arada deminden beri bakıyorum sınavsız geçiş hiç 4 den 2 yıllığa yok. hep liseden 2 yıllılğa yada 2 den 4 e var.

bende yatayım artık yarın bu topikten yazışırız oldumu. hadi canım iyi geceler bu arada gülbebek ten hhiç haber yok nerelerde acep. hadi bayyyy

İyi geceler canım araştırmaya devam ett bulursun belkii.. evet k. çekmecedeyim ben okulum 40 dk mesafede
Zamanında araştırmadık ta ne oldu al iştee yaşş gidiyorr halaa okul sıralarında oturmak için binbirtürlü şey
yapıyoruz..
Google amca sağolsun...

bende yatayım artık yarın bu topikten yazışırız oldumu. hadi canım iyi geceler bu arada gülbebek ten hhiç haber yok nerelerde acep. hadi bayyyy

ben buralardayımmm kelebeğimmmm :)siz yazıştıkça ben okuyorum yazmayaa vaktim olmuyor bazennn

slm almira galiba biz seninle herkezden önce kayıt yaptırmıştık ama bizden sonrakiler aktif oldu bizde tık yok.galiba seninkide bugün belli olcak dimi.banada ordaki bayan telefonda ekimde olcak dedi acele etmeyin dedi.daha dosyalar inceleniyormuş.sizce bi sorun çıkarmı?kimsede çıkmamış ama

almira az önce i.netten baktım Kaydı alınan öğrencilerin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi.28 ekimmiş yani eğer bu gün kaydın aktifleşmediyse bu tarihe kadar vaktimiz var.

gerçekten öyle haklısın ama olsun devlete atanamasak bile yaitan dolayı kreşlerde özellerde yani iş buluruz. o yüzden pek dert etmiyorum. bir an önce başlasaydık. senin okul ne zaman açılcak söylemedilermi

ben buralardayımmm kelebeğimmmm :)siz yazıştıkça ben okuyorum yazmayaa vaktim olmuyor bazennn

selam canım ama arada bir yaz ne yaptın okul ne zaman başlıcak. burdan bilgilerimizi yazalım sürekli haberleşelim birbirimizden haberdar olalım.en beklemedeyim. nihayet aktif olmuş. ama 1 ekimde başlıcak okul dediler başka bişi söylemediler.

canım ben özelden daha yazamıyorum hakkım yok henüz yani ben bişi göndermedim. bu arada anaksunamoon a bişi sorcam. okul öncesi öğrt. liği kazanmış ya kaç netle kazanmış onu sorcaktım. ama ulaşamıyorum özelden de mesaj atamıyorum. sigacım sen bir sorarmısın benim için.

okul ekimden önce başlamazz kızlar bilginiz olsun korkmayın bak aktif olmuşsun şükürler olsun hepsi tek tek hallolacak inşallah.benim kaydım 3 gün sonra.Kızlar katsayılar kaldırılmış dediler kafam tamamen orada yani ben muhasebe okudum o zaman direk okul öncesi okuyabilirmiyim.Puan kırılmadan yoksa boşunamı 2.lise okuyorum eğer öyleyse bence tamamen haksızlık.Kızlar bir araştırın ben kayda değer bişey bulamadım .:26:

pardon ozaman isim benzerliği oldu demekki.daha doğrusu benim aklımda öyle kalmış neyse anaksunamoona sorarım tabiki hatta şimdi yazayım birazdan

YÖK, 2010 yılından itibaren uygulamaya konulacak iki aşamalı üniversiteye giriş sisteminde, “adaylardan öğretmen lisesi veya meslek lisesi mezunu olanların kendi alanlarındaki programları tercih etmeleri halinde ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının 0.06 ek katsayı ile çarpımı sonucunda bulunan değerin puana ekleneceğini” bildirdi. Buna göre örneğin iletişim lisesi mezunu bir öğrenci iletişim fakültesini tercih etmesi durumunda ortaöğretim başarı puanının 0.06 ek katsayı ile çarpımı kadar ek puan alarak girme şansına kavuştu. YÖK'ten yapılan yazılı açıklamada, “Bu yeni sistem, daha iyi ölçme ve değerlendirme yapabilen, öğrencilerin orta öğretim başarılarını dikkate alan, fırsat eşitliğini ve kişisel başarıyı öne çıkaran, yakın programların gereksinim duyduğu farklı bilgi ve becerileri göz önünde tutan bir sistem olarak tasarlanmıştır” denildi. konuyla alakası varmı bilmiyorum ama yinede kopyaladım.yani burda hani eğer biz okur ve allahın izni ile bu bölümden mezun olursak üniversitede kendi bölümüzü tercih ettiğimizde ek puan alıyoruz dimi.yani öncedende böyleydi.ama şimdi verilen ek puanmı düşürülmüş ne olmuş ben onu anlamadım.gülbebek sen bilirsin birazcık daha açık şekilde anlat.bide lise bitince çocuk gelişimi bölümünün 2 yıllığı yokmu.ve biz direk geçiş yapabiliyomuyuz kendi bölümüz olduğu için.

eğer böyle bişey varsa ben önce 2 yıllığa sonrada 4 yıllığı geçiş yapmayı düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum

evet canım ya ona benim de kafam takılıyor biraz araştırdım geçen yıllarda da böyle olmuş yani yök kaldırcaz demiş ama danıştaydan geri dönmüş. eğer bu yıl kabul olursa bu lisenin hiç bir anlamı olmıycak umarım olmaz. çünkü okuldan ek puan gelmezse ben bir hesapladım yapmamız gereken netler 3 aşağı 5 yukarı şöyle. türkçe 30 sosyal 30 mat 25 felan zaten hepsinden 40 ar soru var yani nerdeyse %80 nini yapmamız lazım hemde bu net 3 yanlış 1 doğruyu götürmüş hali. valla ben böyle olursa imkansız kazanamam. inşallah bu lise işimize yarar kızlar yani ek puan gelir.

eğer böyle bişey varsa ben önce 2 yıllığa sonrada 4 yıllığı geçiş yapmayı düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum

sigacım onu bende düşündüm ama 2 yıllıktan 4 e geçmek zor diyorlar çok zormuş. ama bende olursa öyle yaparım gibi eğer 4 yıllığı kazanamazsam yani

kızlar araştırmalarınız için emeğiniz için teşekkür ederim burada ne öğrenirsek bu konu hakkında hemen paylaşalım ki daha net bilgilere sahip olalım.2 yıllık sınavsız geçiş hakkı var amaa 4 yıllığa aynı bölümden tamamlama hakkı verilmemiş halaaa karar aşamasında çoook imza toplandı onun için amaa çok fazlada bilgiye sahip değilim o konuda.Umarımm hayırlısı olur hakkımızdaaa

ama görünen şu ki büyük ihtimalle bu yıl katsayı kalkacak ve herkese aynı katsayı uygulanacak...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…