How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

kelebek çok iyi yaptın yoksa güme gidecekti paranda kaydında neyseki kurtardın canım.Ders seçmek lazım deme bana dur ben bu konuyu yarın bir sorayım ona göre cevaplarım sana ama ben ders falan seçmedim gittim paşa paşa verilen dersleri aldım ve bu sene devam edicem bizim hafta sonları 9 ile 3 arası canım ...:70:

ay evet sana zahmet bir soruver. şimdiden çok sağol. bide dediğim gibi bana verilen o kağıtta öyle yazıyor. ders seçmeyen sınava giremez diye. bi de bende ön kayıt yazıyor altında da yeni kayıt. sence her şey yolundamı ??

ay evet sana zahmet bir soruver. şimdiden çok sağol. bide dediğim gibi bana verilen o kağıtta öyle yazıyor. ders seçmeyen sınava giremez diye. bi de bende ön kayıt yazıyor altında da yeni kayıt. sence her şey yolundamı ??

o kağıt elindeyse bence herşey yolunda canım.Bendede ilk öyle yazıyordu sonra aktif yazdı şükürler olsun.:70:

iyi bari içime su serptin. zaten bir başlıyım şu okula bir garip sevindircem.

:70::70::70: sevindir tabiii kelebekcim güzel olur.Valla ben ilk sene sorularıma cevap ararken çok çektim stres yaptım bir ton şimdi hepinizin sorusunu cevaplama çalışıyorum umarım yardımcı olurum çünkü bu meslek arayışı insanı zor durumda bırakıyor...Çok yoruyor çok:97:

:70::70::70: sevindir tabiii kelebekcim güzel olur.Valla ben ilk sene sorularıma cevap ararken çok çektim stres yaptım bir ton şimdi hepinizin sorusunu cevaplama çalışıyorum umarım yardımcı olurum çünkü bu meslek arayışı insanı zor durumda bırakıyor...Çok yoruyor çok:97:

aman gözünü seveyim bir yere kaybolma :66: çok sağol canım

ben hep buralardayım canımmm ii gecelerr kelebekcim iyi uçuşlar :70::70:

gülbellek meraba. geldinmi ne yaptın sordunmu ?? bu arada bişi daha sorcam lisans yada önlisans hangi bölüm olursa olsun bunun üstüne bir de kız meslek diploman olursa milli eğitimde ücretli oluyor demişsin oryantasyonla. nasıl olcak bu bi anlatırmısın

almiraa nasıl işimize yarıcak tam tersi yaramıcak. çünkü biz kız meslekten fazla katsayı alcaktık ama şimdi almıcaz şuanki lise diplomamız neyse o zamanda onu alcaz. çok kötü oldu yani

Nasıl yaa bu meslek liseleri için bi avantaj.. Bizim işimize nasıl yaramıyoo??
Ben mi yanlış anladım kii hele bi anlat.. :44:

Nasıl yaa bu meslek liseleri için bi avantaj.. Bizim işimize nasıl yaramıyoo??
Ben mi yanlış anladım kii hele bi anlat.. :44:

yani bütün okullara aynı katsayı uygulaması gelcek. sen ve ben düz lise mezunuyuz ve kız mesleğe kaydolduk ki ek puan gelsin diye dimi.? işte o ek puan gelmicek. yani şimdi sen lise diplomanla girsen öss ye kız meslek çıkışlılarla aynı katsayı alcaz onu demek istiyorlar.

bi dakkaa sen zaten ünv mezunu değilmiydin...??? Senin geçiş hakkın olabilir... ama puanlarına ne olur bilmem..:52:
Ben ne olursa olsun bu bölümü okicamm arkadaşım... Ben mezun olana kadarrr daha neler olur neler....
Zaten şuandaki diplomamm hiç bir işe yaramıyor...
Ünv de dondurucam 2. sınıfa geçince..

bi dakkaa sen zaten ünv mezunu değilmiydin...??? Senin geçiş hakkın olabilir... ama puanlarına ne olur bilmem..:52:
Ben ne olursa olsun bu bölümü okicamm arkadaşım... Ben mezun olana kadarrr daha neler olur neler....
Zaten şuandaki diplomamm hiç bir işe yaramıyor...
Ünv de dondurucam 2. sınıfa geçince..

evet üniv. mezunuyum. nasıl geçiş hakkım olcak onu anlamadım. hem kızmeslek hem üniv. diplomammı demek istiyorsun. bende öyle düşündüğüm için devam edicem dediğin gibi burası türkiye her şey olabilir. biz devam edelim bu okula. sen ne yapmayı düşünüyorsun. senin üniv. kaç yıllık.

Canım benim ön lisans.. ilk yılımdayım geçen hafta sınavlarım vardı iştee onların sonuçlarına göre okulu durdurcam liseye başlayacağım için.. Tabii kaydım aktif olursa...:53:
Sınav çıkışında bir kadınla konuştum daa yıllar önce ünv mezun olmuşş şimdide ön lisans okuyor.. Sınavsız geçiş hakkımı kullandım falan demişti bende kafam olmuş bi dünyaa bide uykusuzduumm bide çok bilmiş bişeydi detaylarını sormadım neden see eve gelincee oluyormuu yaa böyle diye düşünmeye baladım araştıracaktım ama ihmale geldii sen bi araştır istersen senin işine yara eğer öyleyse..
Bu arada kaydın ne durum daa aktif oldunmu..??

Canım benim ön lisans.. ilk yılımdayım geçen hafta sınavlarım vardı iştee onların sonuçlarına göre okulu durdurcam liseye başlayacağım için.. Tabii kaydım aktif olursa...:53:
Sınav çıkışında bir kadınla konuştum daa yıllar önce ünv mezun olmuşş şimdide ön lisans okuyor.. Sınavsız geçiş hakkımı kullandım falan demişti bende kafam olmuş bi dünyaa bide uykusuzduumm bide çok bilmiş bişeydi detaylarını sormadım neden see eve gelincee oluyormuu yaa böyle diye düşünmeye baladım araştıracaktım ama ihmale geldii sen bi araştır istersen senin işine yara eğer öyleyse..
Bu arada kaydın ne durum daa aktif oldunmu..??

eveeeeeeeeeeeeeeet aktif ollmuş şimdi baktım da ders seçme falan var ama ben ellemicem şimdi çünkü neyi seçecez yada seçmicez kimse bişi demedi okuldan yani. bu arada 2 yıllığa mı sınavsız geçişden bahsediyorsun ?? senin durum ne aktif mi

Hayırlı olsun canım...:46::46::46:
Ben beklemedeyim hala..:59:
Evet sınavsız geçiş 2 yıllıkk dicem dee zaten bizde 2yıllık bölüm yokk
4 yıl okumamız lazım okl önc öğretmenliği için...:63:
Ders seçme işlemini okulu arayıp sor istersen yada destek hatları varya onu ara..

Back