Canım ben seçmeli ders falan seçmedim yüzyüze eğitimde verilen dersler var herkes o derslerden sorumlu uzaktan eğitim almıyorum lise mezunu olduğum için biz 7 ders aldık ilk 1.dönem gelişim alanları1 ,müzik,ruh sağlığı1,ilke ve kurumlar1,beslenme1,mesleki gelişim1,anne ve çocuk sağlığı1 2. dönemde aynı derslerin 2.cilerini gördük...İlk yıl staj yok son sene var canım önceden varmış ama şimdi yok böylesi daha iyi zaten :)
cnm öğrencilik durumu:aktif yazıyor dersleri bilglerimi görebiliyorum ordaki müd. yrd okul numaramla şifremi alıp tamam aktif hale getirdim demişti nasıl yaptı bilmiorum ama
aa çok ii bencede ilk yıl olmasın.sağol
Zorunlu dersimiz matematik kızlar....
gülbebek kaç senede bitireceksin sen
gülbebek kaç senede bitireceksin sen
Almira canımm 3 sene diyorlar ama dersler 2 yada 2,5 senede bitiyor sonrası zaten stajla geçiyor canını sıkma başlamak bitirmenin yarısıdırbu arada Meb sayfası hiç güncellenmiyor sanırımmm ben başladığımdada yazıyordum amaa muaf olduğumuz söylendi çok sevindik.Lise mezunuysanız sorun yok inşallah bu sene çıkarmazlar böyle bişeyii zaten çıkarsalarda 3 kere gir geçemezsen muafsın.Ama tekrarlıyorum Matematikten sorumlu değildik..
Ayy inşaallah olmaz... Ama şöyle bişey okumuştum sitesinde matematik tek zorunlu dersimiz olduğu için muaaf olamıyormuşuz elinde sonunda vermemiz gerekiyormuşş... Benim kayınvalide de emekli öğretmen oda aynısını dedi kesinlikle mat verilmesi gerekir dedi araştırmış falan..:44: Amann yaa kayıt aktif oldu da neyin derdine düştüm dimii??
Ne nankör insanlarız yaa derdi unutup başka şeyleri kendimize çok çabuk dert edinebiliyoruz...
Bide sen alan derslerini okul açılmadanmı seçtin yani seçiliyormu..? herkes aynı dersi görüyor dimi...?
ee hoca takip edin netten derslerinizi seçin demişti bizee kayıtlar esnasında...
Çocuk gelişimi deyince sayfadan ayrılamıyorum şimdi yazdıklarımı iyi okumanızı istiyorum.Okulda bazı hocalar değer vermeyebilir çocuk gibi davranablirler bu gibi davranışlar sizi yıldırmasın herkes aynı değil amaa ne olur ne olmaz diye yazmak istiyorum bizim hocalarımız çok farklıydı gerçekten baştaa çocuk gibi davrandılar falan ama biz yılmadık ve sonrasında çok iyi olduk bizii gazladılarr resmen ve herkes derslerine ve mesleğine asıldı...Eğer severek isteyerek yaparsanız herşey harika gidecektir...Oyuncaklar yaptık busene müzik dersinde ritm aletleri falan yaptık çocuğun gelişimii sağlığı herşeyini A'dan Z'ye öğrendik artık işin önemini kavradık gerçekten ve dahada öğreneceğimiz birçok şey var...Biz sadece meslek sahibi olmak için değil çocuklara katkı sağlamak için onların gelişimine büyümesine hayata 1 adım daha önde başlamasına yardımcı olmak için hayatlarında olmalıyız...Bu meslek öyle bir meslekki hem zevkli hemde çok büyük sorumluluk isteyen bir meslek...Anaokulu öğretmeni olmak demek burnu akan bir çocuğun burnunu tiksinmeden silebilmek demektir bunu açık söylüyorum sevgiyle şefkatle onları 1 yaş daha büyütmek demek..Bizim ağzımızdan çıkacak küçücük değişik bir kelime onların yarınını büyük derecede etkileyebilir.Rabbim miniklerimizi işini iyi yapanların eline düşürsün bizler gibiii :)Eminim inşallah birgün bir topik açıp miniklerimizden güzel güzel bahsedeceğiz geleceğin öğretmenlerii biz olacağız çünkü
Evet canım lise mezunuyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?