How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
ya hala aglıorumm.. mezun oldugum yıll acıkögretim lisesinden cocuk gelişimi içinn basvuruya hazırlanmısstım ve ikinci liseyi okuyacaktım.. cevredekiler karsı cıkıncada vazgecmişş acık ögretimden maliye bölümüne kayıt yaptırmıstımm.. aradann zaman gectii bölümümü sevmiyorum ve okul öncesi ögretmenlikk içimde kaldıı.. yazanlardan cesaret alarak aradım bugünn beyin olarak sartlanmıstım artık karsımda duracak kimse de yokk.. hersey güzell 5 dönem bitirmeniz yeterli dedi sorumlu telefonda.. ama fakülteye kayıtlı oldugumu ögrenince olmaz dedii. kaydımı sildirsem dedimm. yine olmaz dedii.. napıcam ben simdii.. meslek lisesi olmadan o bölüme giremem ki.. cok üzüldümm cokkkk... ama daha önceki konulardan üniversite bitiren bi arkadasın kayıt yaptırdıgını okudumm.. kafam karıstıı.. bilen varsa yardım edin ne olurr:50::50::50::43::43:

Son düzenleme:
merhaba canım ben de ikinci liseyi çocuk gelişim okuduktan sonra üniversiteyi kazandım.Bizim sınıfta açıkta okuyup ikinci liseyi okuyan vardı şimdi değişti mi kurallar ben 2004 de mezun oldum canım.biraz daha arşatırsan belki bir şansın olur.inşaallah olur çok güzel bir meslek okul öncesi öğretmenliği..

merhaba canım ben de ikinci liseyi çocuk gelişim okuduktan sonra üniversiteyi kazandım.Bizim sınıfta açıkta okuyup ikinci liseyi okuyan vardı şimdi değişti mi kurallar ben 2004 de mezun oldum canım.biraz daha arşatırsan belki bir şansın olur.inşaallah olur çok güzel bir meslek okul öncesi öğretmenliği..

bilmiorum ya bende nette oluyor die okudumm kadın mümkün deil dedii.. kaydımı sildireyim dedimm olmaz dedii.. sasırdım kaldımm.. kayıt sartlarını okudum üniversiteye kayıt yaptıran gidemez die bişi yazmıo gider die de yazmıo ama olsun:40: sasırdım yaa.. hayallerim suya düstü sınavla girebilmemm mümkün deil ek puan yüzünden

pardon canım tam anlamamışım sen açıktan çocuk gelişimi okuycakmışsın.ben ikinci liseyi örgün okudum.programın adı Metge idi.kız meslek lisesine gidip bir sorsan belki yine açılır bu program.

canım ben de bi ara bu konuyu çok araştırdım,üniversiteye kayıt yaptırıp kaydını alsan bile açıköğretim meslek lisesine kayıt yaptıramıyosun malesef.

:97::43:
canım ben de bi ara bu konuyu çok araştırdım,üniversiteye kayıt yaptırıp kaydını alsan bile açıköğretim meslek lisesine kayıt yaptıramıyosun malesef.

ya kk lise bölümünde böle bi topic var orda kayıt yaptırdıklarını yazmıslarr.. vardı da kalktı mı acaba???

benimde başıma benzer bir olay geli malesefa yapamıyorsun ben ankaraya bile yazı yazdım olmaz dedeiler okuduğun bölümü okumak zorundasın dediler

ne kadar saçma ya :S iyice araştır bence. başka bi türlü okuma imkanın yok mu ikinci öğretim değil de başka türlü?

malesef canım. aöf okul öncesi öğretmenliği sadece meslek lisesi çıkışlıları alıyor. örgün öğretim olarak okuyabilirsin ama.

ne kadar saçma ya :S iyice araştır bence. başka bi türlü okuma imkanın yok mu ikinci öğretim değil de başka türlü?

olmuyo cnm yarın bide olgunlasmayı arıcamm belki orda bulurum bir yol.. bursada varmıss.. üniversşte kaydı engeli de yok.. belkiizmir dede vardır

Konu içeriği nedeniyle "Eğitim ve Kadın/Lise"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

örgün ögretim istiyorum zatenn ilk öncelik.. ama ek puan sorunum var.. diplomayı degiştiremiyorumm:50:

evet baştan lise okuyup sonra üniversite sınavlarına girmek durumundasın. yalnız şunu da söyleyeyim, baştan çok kolay bir bölüm gibi görünüyor fakat o kadar kolay değil. eğer çocukları seviyorum yaparım diye düşünüyorsanız, kesinlikle yetmez. çocukları sevmekten çok öte şeyler lazım. öncelikle sabırlı olmak lazım. çok masraflı bir bölüm. tüm bunların dışında bence en eğlenceli, en güzel, manevi değeri en yüksek meslektir bizim mesleğimiz :81::81::81:
umarım isteklerine kavuşursun.

evet baştan lise okuyup sonra üniversite sınavlarına girmek durumundasın. yalnız şunu da söyleyeyim, baştan çok kolay bir bölüm gibi görünüyor fakat o kadar kolay değil. eğer çocukları seviyorum yaparım diye düşünüyorsanız, kesinlikle yetmez. çocukları sevmekten çok öte şeyler lazım. öncelikle sabırlı olmak lazım. çok masraflı bir bölüm. tüm bunların dışında bence en eğlenceli, en güzel, manevi değeri en yüksek meslektir bizim mesleğimiz :81::81::81:
umarım isteklerine kavuşursun.

cok tesekkür ederim cnm..:16::71:benim asıl istegimm özel egitim di.. ama ben bu bölümlerin meslek cıckıslı oldugunu gec ögrendim.. biliçsizlik işte.. izmirde özel egitim yok üniversitelerde.. o yüzdenn erkenn egitimm istiyorumm.. benden mutlusu olmucakk eger bii acık bulursamm..:16::16::16:

slm ecrinnn bu konu hakkında ne yaptın.bende aynı durumdayımda yani önlisans okuyodum kaydım silindi ben kayıtlı olmadığım halde açık liseye kayıt edilemiyormuşum.arkadaşlarında dediği gibi fakülte ile hiç bi ilişkiliğin olmaması gerekiyomuş .

bende senin gibi çok istiyorum çocuk gelişimi mezunu olmayı.ama böyle bi saçmalığıda kabul edemiyorum.yani üniversite mezunlarının okuyanların veya kaydı silinmişlerin hiç bi şekilde kayıt yaptıramamasını

böyle bi saçmalık olabilirmi zamanında yaptığımız yanlış bi tercih yüzünden neden giremiyoruzki.bu teselli liseleri bu yanlış tercihi düzeltmemeiz ve meslek sahibi olmamız için değilmi.neden bu şekilde önümüzü kesiyolar.eskiden biri bu konu hakkında mahkemeye gitmiş.tabi hakim bi tanıdığı varmış onun sayesinde.bi topinkmi ne diyosunuzya yani bu kk bi sitesinde okumuştum.emsal niteliğinde bi mahkeme olmuş ve kazamış.okumuş bizde üniversite mezunlarıda açık liseye girsin adlı bi site kursak

Back