Açıköğretim İlahiyat Fakültesinde okuyan arkadaşlar var mı?Tanışalım...

seyma88

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.258
2
681
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Ben ilahiyat fakültesi önlisans 1.sınıftayım.Bnm gibi ilahiyatta okuyan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.Bİrbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.Sınava da 2 hafta kdr az bir zmn kaldı.Moral toplamak gerek.sınav yerlerimizi de yazarsak iyi olur.Belki aynı yer çıkabilir.Herkese başarılar diliyorum.Sevgiler...a.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar koskoca sitede bi Allah'ın kulu yok mu İlahiyat okuyan yalnız mıyım ben burda yaaaa?

Son düzenleme:
Selamlar Şeyma bende yeni kayıt oldum bu sene. Sınavın nasıldı arapça zormuydu?
Diğerlerinden değil ama arapçadan korkuyorum açıkcası
başarılar dilerim...

Selamlar Şeyma bende yeni kayıt oldum bu sene. Sınavın nasıldı arapça zormuydu?
Diğerlerinden değil ama arapçadan korkuyorum açıkcası
başarılar dilerim...

Merhaba cnm sonunda birinin birşeyler yazması sevindirdi beni yanlız olduğumu düşünmüştüm.Bnmde ilk senem.İlk sınavı atlattım çok şükür sandığım gibi zor değildi.Arapça da iyi ama ummadığım yerlerden yanlış çıkabilir.Sonuca göre bakıcaz artıka.s.

selamün aleyküm ben size birşey sorucaktım ilahiyat okuyomuşsunuz belkide şuan istediğiniz görevde olabilirsinizde.Bende ilahiyat okumak istiyorum 2 yıllık.düz lise mezunuyum acaba siz bu bölüme kaç puanla girdiniz bide 2 yılın sonunda kesin kurankursu hocası olunuyormu acaba cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…