• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim için lys şart mı?

canım onlarda sayısal sözel eşit ağırlık oluyo yani;

1.2. sayısal
3.4. sözel
5.6. eşit ağırlık oluyo

bunlardan her hangi birinde 2 yıllık istiyosan 140, 4 yıllık istiyosan 180 i geçmen yeterli sende geçmişin zaten tercih yapabilirsin istediğini

ben izmirdeyim izmir ekonomi üniversitesi ygs 3 ile gastronomi bölümüne öğrenci alıyomuş ama taban puanı bulamadım bilen var mı?zevkli bi bölüm..:8:

arkadaşlar lys de girildikten sonra herkes tercih yapacak sanırım ozaman kendi adıma söylüyorum lys ye girdikten sonra alınan puanlara göre en yüksek hangisiyse mesala ygs veya lys ona göre tercih yapsak olmas mı...:44:sevgiler:74:

cnm gastronomiyi ben de çok istedim ama yetenek sınavıyla alıyorlar (çizim , mülakat falan). puanım yetiyor bir de sınava mı sokacaklar aman kalsın dedim :40:

canım onlarda sayısal sözel eşit ağırlık oluyo yani;

1.2. sayısal
3.4. sözel
5.6. eşit ağırlık oluyo

bunlardan her hangi birinde 2 yıllık istiyosan 140, 4 yıllık istiyosan 180 i geçmen yeterli sende geçmişin zaten tercih yapabilirsin istediğini

Çoooooooooooook teşekkür ederim canım benim

biliyorum mülakat olduğunu...acaba mülakat neleri kapsıo.. bi fikri olan var mı?:32:

bende gastronomiyle çizim arasında bağlantı kuramıyorum
ben mimar sinan resim mezunuyum, ömrümde hiç yemek yapmışlığım yok
ne yani şimdi gastronomi alanında inanılmaz bilgili ve yetenkli bi insan varken, yine de beni mi seçecekler o zaman? çünkü muhtemelen gerek el alışkanlığından gerek teknik bilgiden dolayı en iyi çizen olucam.
başka bi şekilde yapılmalı bence, adil olması açısından

Back