• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim hakkında

Shtsg

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
35
0
16
İstanbul
Çocuk gelişimi ve eğitimi okudum , şuanda öğretmenlik yapıyorum
fakat açık öğretimden 4 yıllığı bitirmek istiyorum .
Takibini nerden ne şekilde yapablrm?

okul öncesi öğretmenliği okumak istiyosunuz anladığım kadarıyla fakat açıköğretim fakültelerinde okul öncesi öğrt kalktı diye biliyorum

evet ne yazık ki kalktı. bu sene son kez yapılmıştı açıköğretim fakültelerine okul öncesi alımı.

okul öncesi açıköğretimde oolp die geçer ve puanı yüksektir ama bu yıl öğretmenlikler hep kapatıldı örgünlerin de ikinci öğretimleri kapatıldı. çokta iyi yaptılar çünkü ben de iolp liyim ve aöf li olduğum halde yüzyüze zorunlu bir yılda sadece 2 kez gitmeme hakkın var sağlık raporu hiç bi şekilde geçmiyo geçme notu 70 = cc dir 69.90 =ff fir direk kalırsın büt yoktu yeni geldi . hm ama diğer aöf bölümleri böle değil 50 = cc dir ve şu an çan eğrisi gelmiştir 30 ile bile sınıf geçen var die biliyorum bence sen örgün yaz yada başka bölüm düşün derim ...

okul öncesi açıköğretimde oolp die geçer ve puanı yüksektir ama bu yıl öğretmenlikler hep kapatıldı örgünlerin de ikinci öğretimleri kapatıldı. çokta iyi yaptılar çünkü ben de iolp liyim ve aöf li olduğum halde yüzyüze zorunlu bir yılda sadece 2 kez gitmeme hakkın var sağlık raporu hiç bi şekilde geçmiyo geçme notu 70 = cc dir 69.90 =ff fir direk kalırsın büt yoktu yeni geldi . hm ama diğer aöf bölümleri böle değil 50 = cc dir ve şu an çan eğrisi gelmiştir 30 ile bile sınıf geçen var die biliyorum bence sen örgün yaz yada başka bölüm düşün derim ...
ne haldeyiz yahu biri açıköğretim dese hemen sorunlarımızı anlatıyoruz :) sevgili umut_iklimi arkadaş okul öncesi öğretmenliğini merak etmiş kızcağızın kafasını bulandırma :) ben de son sınıf iolpliyim bu arada ;)

ben daha 3 teyim 2 den de derslerim var bölüm kapatıldı :) bakalım bizi geçirecekler mi bırakacaklar mı hangi il bu arada :)

Back