- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Açıköğretim die korkuyorum zaten ders almayacağım için.örgün olsa bir şekilde biter ogretenler var
Şöyle düşün,henüz evlisin ama boşanma aşamasındasın, kolay bir süreç olmayacak ve kendine göre bir düzen kurman gerekiyor, bir de oğlun var. Bu şartlar altında örgün üniversiteye gitmek istesen yine başarırdın ama her gün okula gidip gelmenin yanında sorumluluklarını yerine getirmek için kendini parçalamak zorunda kalacaktın. Bu yüzden ikisini karşılaştırdığımızda AÖF senin için daha kolay olacak. Dersler konusunu sıkıntı etme, bu bölümde seni zorlayacak ders Osmanlı Türkçesi, arkadaşlarım ciddi manada zorlandılar çünkü ama yaşadığın yerde Belediye'ye ait Osmanlıca Kursu varsa muhakkak git derim bizimkiler böyle çözdüler.
Ahhh ahhh Örgünde öğretenler, söz meclisten dışarı ders öncesi not dağıtıp, sonra derste o notu okuyan öğretmenlerden kurulu bir eğitim düzeni hakim son yıllarda. Al birini vur ötekine yani.
Aslında birde uzaktan eğitim seçeneğin var, sınava girip bunlardan birini tercih edebilir, akşam vakti bilgisayarın karşısına oturup dersi hem dinlersin hem gerektiği yerde Hoca'ya soru sorabilirsin.Her dönem biri yine uzaktan, diğeri okul merkezinde olmak üzere iki sınav yapılır. Bunu da araştır derim ama bölümler kısıtlı.
Amacını gerçekleştirmen dileği ile...