Acikogretim hakkında yardımcı olabilecekler

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
Arkadaşlar eski konularimdan bilenler vardır eşimle sorunlu bir evliliği yürütemedik. Ayrılma aşamasındayiz ama bende birseyler yapmak istiyordum hem kafam dağılsin hemde bir yerden hayatıma devam etmek adına. Ben eşimle evlenirken Ünv eğitimimi yarıda bıraktım başka bir şehirde okuyordum. Ona geri dönüşüm varmı bilemiyorum ama 2 buçuk yaşında bir oğlum var bırakıp gidemem benimde aklıma mezun olduğumda öylesine kayıt olduğum acikogretim geldi Türk Dili edebiyati bölümünü yazmıştım
Aradım kaydımi yenileyebilecegimi silinmedigini söylediler çok heveslendim.
Şuan 24 yaşındayım sizce geç mi kaldım bitirebilir miyim bölüm olarak cok mu zor. Aranızda acikogretimden bu bölümü bitiren var mı evde calismakla olur mu
Acikcasi beni bir korku aldı. Dedim kk kadınları bana bir fikir verir. Şimdiden tskler kizlar

Azimli olursan neden olmasın dersaneye gidersin maddi durumunu bilmiyorum ama aöf dersaneleri var ayrıca dersaneye gidemezsen internette çok güzel videolar var hoca gibi olmaz ama işini görür. osmanlıca zorlayabilir

Azimli olursan neden olmasın dersaneye gidersin maddi durumunu bilmiyorum ama aöf dersaneleri var ayrıca dersaneye gidemezsen internette çok güzel videolar var hoca gibi olmaz ama işini görür. osmanlıca zorlayabilir
Tsk ederim dershane olduğunu bilmiyordum arastirayim bakalim

senı bıtek osmanlıcan zorlar
unıversıteler haftasonu akedemık danısmanlık egıtımı verıyor
ınternetde ve televızyondan ders anlatılıyor
yardımcı kaynaklarda var
kursuna gıtsen tek ders 150 falandır

acık ogretım dersı gercekden calısarak gecebılecegın bı okul

ama bıter

24 yas hıcbırsey degıl ben unıversıteyı 27yasımda bıtırdım

benım annem 50 yasında unıversıteye basladı55 de bıtırdı

Canım yanlış anlama alt tarafı açıköğretim, örgün değil derse devam zorunluluğu yok ne kadar zor olabilir ki? Zaten habire geçmiş yılların sorularından derleme yapıp soruyorlar açıköğretimde. Daha 24 yaşındasın, bence gayet kolayca üstesinden gelir alırsın o diplomayı.

Canım yanlış anlama alt tarafı açıköğretim, örgün değil derse devam zorunluluğu yok ne kadar zor olabilir ki? Zaten habire geçmiş yılların sorularından derleme yapıp soruyorlar açıköğretimde. Daha 24 yaşındasın, bence gayet kolayca üstesinden gelir alırsın o diplomayı.

Açık öğretimde okudunuz mu? Eğer evetse hangi yıllarda?

evet hangi yillarda okuduz bende merak ettim.alt tarafi acikogretim dediginiz sey kredili sistem geldiginden beri sizin anlattiginiz gibi degil.cikmis sorular cikmiyor..

evet hangi yillarda okuduz bende merak ettim.alt tarafi acikogretim dediginiz sey kredili sistem geldiginden beri sizin anlattiginiz gibi degil.cikmis sorular cikmiyor..

Kredili sistem bana denk geldi merak etmeyin.Üstelik benim bölüm Sayısaldı. Eski sorular+ ben Egem yayınlarının kitaplarından yararlandım. Gayet üstesinden gelirsiniz, korkmayın.

Elbette üstesinden gelinir. Biraz sistemli çalışmayla gelinir....
Aynen, ben kitapları alır almaz önce güzelce okur sonra sınava 1 ay kala çalışmaya başlar son hafta tekrar ederdim. Üstelik kendi üniversitemde ana dal ve yan dal yapıyordum ve sınavlar arasında bir hafta fark vardı.Ben hepsine yetişip bitirebildiysem arkadaşımız çok daha kolay bitirir.İstemek ve başlamak yeter.

senı bıtek osmanlıcan zorlar
unıversıteler haftasonu akedemık danısmanlık egıtımı verıyor
ınternetde ve televızyondan ders anlatılıyor
yardımcı kaynaklarda var
kursuna gıtsen tek ders 150 falandır

acık ogretım dersı gercekden calısarak gecebılecegın bı okul

ama bıter

24 yas hıcbırsey degıl ben unıversıteyı 27yasımda bıtırdım

benım annem 50 yasında unıversıteye basladı55 de bıtırdı
Tsk ederim demekki daha ileri yaşlarda da okuyan var zor olmuyor mu

Açıköğretim die korkuyorum zaten ders almayacağım için.örgün olsa bir şekilde biter ogretenler var

ben ıktısat okudum
annemde kamu yonetımı

kolay bolum degıl yanı :)

ve annem benden daha cabuk bıtırdı

derslerımızın cogu aynıydı ben kursa gıttım annem evde calıstı

ben ıktısat okudum
annemde kamu yonetımı

kolay bolum degıl yanı :)

ve annem benden daha cabuk bıtırdı

derslerımızın cogu aynıydı ben kursa gıttım annem evde calıstı
Annemde kamu yönetimi okudu 40 yaşında ama o bazı derslerin kurslarına gitmisti

X