• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim hakkında soru?

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar ticaret meslek lisesini bitirdim sonra işe girdim evlendim vs okula devam edemedim ama şimdi önlisansta olsa eşimde bende devam etmek istiyoruz ama nerden başlicamı hiç bilmiyorum sizden istegim bana biraz bilgi verirmisiniz ygs girecegim kaç puan almalıyım sonra ne yapıcam açıköğretim için nereye başvurucam bana bi anlatsanız:97:

ticaret lisesini bitirsen sınava girmene gerek yok canım gidip açıköğretim bürosunda kyıt yapabiliyorsun kurallar değişmediyse

ygs'den en az 145 almanız lazım(geçen sene 140'tı neyse)
tercih döneminde de aöf bölümlerinden birini tercih etseniz direkt çıkıyor zaten
kayıt döneminde de evinize kayıt evrakı yollarlar.ona göre kaydınızı büroda yaptırırsınız

sınavsız geçiş varsa da arkadaşın dediği gibi büroya gidip yaptırın
sınavsız geçiş hakkında pek bilgim yok:16:

bence değişmedi yenide gidip bir sor açıköğretim burosuna canım kayıtolaiblirsin

kayıt zamannı daha var canım sen ara yada zor birşey olmaz ticeret okuduysan zorlanmazsın aynı dersler hemen hemen

ayy ii bari valla ilk fırsatta gidicem bu seferde kaçırırsam bidahada başlıyamam:3:
:52::52:Birdaha başlayamam diye birşey yok duygu bilinçaltına yüklenme bence direk geçiş var devam ediyor ancak ygs basvuru zamanında direk geçiş için bir ücret yatırıp başvuru yapman gerekiyordu (10tl) şuanda direk geçiş yapabileceğini sanmıyorum çünki ilk başvuruların tamamlanması ıle bırlıkte onlarda sona erdi :( sene sonunda bu konuyu ıhmal etmeden devam edebılırsın canım..

Back