• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim hakkında bilgi..

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
slm kızlar..ben açıkdn ünv.okumk istiyrm ama hiç bilgim yok..:1no2:hocalarla bu konuda hiç konuşmdm ilk önce braya danışaym dedim..

nasıl açıköğretime yazılıyosnz
sınavlar nasıl oluyo
nerde sınava gireceğinize nerdn bakıysnzz.

aklınzda bu konuyla ilgili ne varsa bilmk istyrm..yardım edin ltfn..

canım ben açıköğretim okuorum.kayıtı internetten oldum ve sonra gerekli evraklarla en yakın açıköğretim bürosuna gittim orada sana tüm bilgileri veriolar zaten.sınav zamanları ise sana postayla geliyor sınav yerin ve saatin fln. ama çok yaygın bir kanı var oda çok kolay sanılması halbuki oturup düzenli çalışmazsan sınıf geçmen zor.
sınavlar cumartesi ve pazar.tabii hangi bölümü seçersen onun derslerinden sorumlu oluosun umarım anlatabilmişimdir.şimdiden başarılar:lepi:

senağlamaslm arkadaşlar>>
ben açık öğretim maduruyum.13 sene sora kredimi tamam layıp diplomamı almak istedim.
ticaret meslek lisesini okumuştum ve bir liseye danıştım.
bana açık öğretime kaydolman lazım dediler.
neyse kaydolduma ma
ben sadece kaldığım dersleri geçersem okursam diplomamı alıcam diye düşünüyorum.
durumun böyle olmadığını ve okuldan ayrı açık öğretimden ayrı derslerimin olduğunu ikinci dönemde öyrendim.
açık öğretime kaydolduğumda bana hiçbir bilgi verilmedi bir dönem sınavlarımı kaçırdım giremedim ikinci dönem girdim sınavlara.
ama anlıyorumıki diplomamı hak etmem imkansız.
okuldan yada açık öğretimden bir cümle söyleseler açıklasalar ben bu zaman kaybına uğramayacaktım aksi gbi sırf bu yüzden okulum dört seneliğe uzayacak:(:(
iyi araştırın arkadaşlar özellikle internetten yeteri bilgi edinebiliyorsunuz.

Back
X