Açıköğretim fakültesinin sistemi değişti...

ilkimVEsonum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
222
0
96
37
Eskişehir
ARKADAŞLAR BELKİ HEBERİNİZ YOKTUR AMA 1 YIL ÖNCESİNE KADAR AÇIK ÖĞRETİMİN SİSTEMİNİ BİLİYORSUNUZDUR.YILLARDIR SORULARDAN OLUŞTURULMUŞ HAVUZ SİSTEMİ VARDI VE GEÇMİŞ YILLARA DAİR SORULARLA KARŞILAŞIYORDUK..BU BİZİM ÇOK İŞİMİZE GELİYODU SADECE SORULARI EZBERLEYİP SINAVLARDA PEK FAZLA ZORLANMIYORDUK.AMA ARTIK SİSTEM DEĞİŞTİ GEÇMİŞ YILLARA AİT SORULARI ISITIP ISITIP SORMAKTANSA YENİ SORULAR ÜRETMEYE BAŞLADI HOCALARIMIZ.2008 YILININ İLK ARASINAVINDAN İTİBAREN SORULAR YENİLENDİ.HEBERİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM KONU ÇALIŞMAYA DAHA ÇOK YOĞUNLUK VERİN ARKADAŞLAR .AMA ŞU Bİ GERÇEKKİ GEÇMİŞ YILLARA AİT SORULARIN BİREBİR AYNILARIYLA KARŞILAŞMIYORUZ AMA SORU ÜZERİNDE BAYAĞI Bİ DEĞİŞİKLİK YAPIP KISA YOLDAN SORAMAK YERİNE CÜMLELERİ UZATIP SORUYORLAR KAFA KARIŞTIRMAK İÇİN CEVABI ÇOK BASİT OLSADA..BİLGİNİZE..a.s.

Son düzenleme:
bana hoşgeldin hediyesi olarak mı yaptılar nedir

ilkimVEsonum,sağol canım haberim yoktu bu işten.

duyduğuma göre bu yıl aöfye girmek için össye girmek gerekmiyormuş bu konu lise mezunları için de geçerli mi?

Bu herkes için geçerli

a.s. canım ya,inşallah doğru anlamışımdır;ben üniversite mezunları ve hali hazırda üni.okuyanlar sınavsız aöfye girer,lise mezunlarının össye girmesi lazım diye biliyordum,şimdi ben lise mezunuyum ve aöfye kayıt yapmam için sadece form almam yeterli sınava girmeme gerek kalmayacak öyle mi,kusura bakma benim jeton köşeli galiba :1ninca:

Hoff yaaa :1no2:
sağoL tatLım biLgiLendirdin beni de Şeniz
haberim yoktu evett ama hiç beğenmedim bu durumu,zaten çaLışasım geLmiyoduu,hofff

Slm şimdi aöf kayıt yaptırma için össye girmek gerek yok öylemi? Peki bu sadece meslek liseleri içinmi geöçerli tüm lise mezunları içinmi?

Sınavsız girenler Meslek yüksek okulu yada Anadolu Üniversitesi mezunu sınavsız aöfye girebilir. Lise mezunları öss girmesi lazım Aöf kayıt yaptırman için önce öss girceksin ondan sonra acıköğretimi tercih etceksin. Açıköğretim biroları vardır onlara sorarsan onlar daha ayrıntılı anlatabilirler.

Slm şimdi aöf kayıt yaptırma için össye girmek gerek yok öylemi? Peki bu sadece meslek liseleri içinmi geöçerli tüm lise mezunları içinmi?

Öss girmeye gerek var. Meslek liseleride girmesi gerekir.Lise mezunlarıda öss gircek. Sadece Meslek Yüksek Okulları geçiş hakkı var.

arkadaşın dediği doğru :bbo: sorular öyle artık kolay gelmiyo fisfisfis geçen dönem başladı bu olay valla şoka girmiştim ben de kazık soruları görünce..bu sene ona göre çalışıyorum maliyet muhasebesi zorlıycak gibi görünüyo benneyaptımki

off ya inşallah sorular çok zorlaşmaz bu sene son senem zaten ders bırakmadan bi an önce mezun olmak istiyorum senağlama dediğiniz gibi geçen dönem sorular bayağı kazıktı inşallah bu dönem öyle olmazkötükedihüso

kızlar mrb ben lise mezunuym ve lise yi bitireli 8 sene oldu bu gun VE BU AKŞAM Çok üzgünüm çoook KARAR ALDIM ÜNÜVERSİTE OKUYACAM ama nasıl yapacagım konusunda yardımınıza ihtiyacım var sayısal çıkışlıyım kızlar ne oluuuurrr yardım edin yani degerli fikirlerinize ihtiyacım varsositososito

arkadaşlar sölenenlerin bi kısmı doğru ama bu değişime dair kesin bi dedilil yok ben vizede 4 sınava girdim bir dersten 30 sorudan 25 aynı çıktı diğerinden 30 da 20 aynı çıktı diğer 2 derstende bikaç tane aynı çıktı siz yinede sorularada çalışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…