- Konu Sahibi EU1
İktisatta 2 yıl okuduktan sonra önlisans diplomanızı alıp lisans tamamlamaya başvurarak İşletme 3. sınıftan devam edebilirsiniz.
lisans programına başvursan bile 2.sınıfı bitirince önlisans diploması alınabiliyor muu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İktisatta 2 yıl okuduktan sonra önlisans diplomanızı alıp lisans tamamlamaya başvurarak İşletme 3. sınıftan devam edebilirsiniz.
canım kafana takma özetlenmiş kitaplar var mesela murat yayınları ona çalış inşallah verirsin .murat yayınlarına çalıştım geçen yıl pek zorlanmadan hepsini verip geçtim inşallah bu yılda zorlanmam ayrıca dgs sınavına çalışıyorum ve birde işe gidiyorum halim çok zor ama sana tavsiyem murat yayınları al ve çalış başarılar
kizlar Bana Yardim Edin Lütfen;
Erkek Arkadaşim Açik öğretim Halkla Ilişkiler 1. Sinif Pek Istekli Değil Okumaya Benim Zorumla Kaydini Yeniletti Ben Univ.bitirdim O Lise Mezunu Diye Ailem Evlenmemize Izin Vermiyor Ben De Bari Açiköretimi Bitir Dedim O Okulunu Bitirirse Evlencez Hayirlisiyla Onun Yerine Ben Takip Etcem Dersleri Sinavlari Falan Halkla Ilişkilerde Okuyan Arkadaşlar 1.sinifta Olan Dersleri Ve Sinav Zamanlarini Bana Yazabilirler Mi?
Teşekkürler...
cnm Sitesine Girdim Ama Bulamadim
Adresini Yazar Misin Buraya
Bişi Daha Sorcam Bunun Okulu 4 Yillik 2 Yillik Başka Bölüme Geçemez Mi?
2 senelik mı:bbo:
ya hangı adresten bakcaz cnm göremedım adresi
slm cnm halkla ilişkilere okuyorum demişsin de bir sorum olcak;2 yıllık halka ilişkiler ön lisansı bitince 2 yıl daha okunup lisans yapılıyor mu bilgin var mı ?slm bayanlar halkla ilişkiler okuyorum bende 1.sınıftayım
slm cnm halkla ilişkilere okuyorum demişsin de bir sorum olcak;2 yıllık halka ilişkiler ön lisansı bitince 2 yıl daha okunup lisans yapılıyor mu bilgin var mı ?