-
- Konu Sahibi candy_candy
slm bende 2. sınıfa geçtim kalan dersim yok yardımcı kitaplarımı aldım ama daha inceleyemedim dersleri. seval inkılap tarihi dersinden çıkmış soruların faydası olur herhalde değilmi? bir de bu sene eski türk e benzeyen bir ders yok galiba. gerçi benim en sevmediğim ders halk edebiyatıydı çok garip değil mi? hiç çalışasım gelmiyordu ona bir de tanzimat dan haz etmiyordum.. eski türkü iyi bir notla geçtim. artık bu topiğe katılırım bende başarılar herkese
slm bende 2. sınıfa geçtim kalan dersim yok yardımcı kitaplarımı aldım ama daha inceleyemedim dersleri. seval inkılap tarihi dersinden çıkmış soruların faydası olur herhalde değilmi? bir de bu sene eski türk e benzeyen bir ders yok galiba. gerçi benim en sevmediğim ders halk edebiyatıydı çok garip değil mi? hiç çalışasım gelmiyordu ona bir de tanzimat dan haz etmiyordum.. eski türkü iyi bir notla geçtim. artık bu topiğe katılırım bende başarılar herkese
kızlar çok kararsızım biliyosunuz tercih dönemi başladı açıköğretim türk dili edebiyatı yazıcam ama açık öğretimle ilgili tek bir fikrim yok nolur bana yardım edin
sorularım şu :
açık öğretim türk dili edebiyatı puanı kaçtır?
açık öğretimde her ay sınav olurmu?
vize nedir büt nedir final nedir?
bunları hiç bilmiyorum bana yardım edermisiniz
Evet arkadaşlar geldik sınav haftasına ama bu sitedeki bayanlar sanrım pek de ilgili değiller ya da edebiyat 2. Sınıf olan yok..
Ben son üç hafta çalışacağımı söylesem de sadece osmanlıcaya bakabildim biraz da tanzimat edb tının ilk beş konusunu pekiştirdim.. Halk edebiyatı ve 8-15 yy lar arası türk edb tının sorularına bakabildim.. Ama sorulardan da pek çıkmıyormuşBiraz boşuna vakit harcadım yani..
şimdi son 4 gün kala yine konu özeti çıkarmaya döndüm.. Fakat özet çıkarmak için de çok geçDivan edb ve uygur dilini çıkarmaya çalışıcam.. Uygur dilinin vize konularına kadar çalışabilicem sadece.. Divan edn komple zaten şuan 7. ünitedeyim toplam 9 ünite var bugün bitirmem lazım :18:
Allahın izniyle şu sınavlardan bi geçeyim başka bişey istemiyorum..
Sizler naptınız finaller için dicem ama tabi kimse yok neyse ben yine demiş olayım
Arkadaşlar,
Kocaeli Gölcük'te oturuyorum. Açıköğretim Türk Dili edebiyatı'nda okuyan arkadaşlara başta Osmanlıca olmak üzere her dersten yardımcı olabilirim.( Doktora mezunuyum)
Merhabalar, bende bu yıl Türk Dili ve Edebiyat bölümüne başlayacağım. En az sizin kadar heyecanlıyım. Umarım heyecanınız hiç bitmemiştir. Son durumunuzdan ve dersler hakkında biraz genel bilgi edinmek istiyorum. Dershaneye gitme imkanım yok 2 tane çocuk okutuyorum lise ve üniversitede. Bu arada yaşım 40 biraz geç kaldım ama inanın çok heyecanlıyım okumak istiyorum. Size bol şans ve başarılar dilerim sevgiler.