- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.706
- 36
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.161
bnm portalda oturum acınca bu dersleride görünce 1. sınıftada var sandım umarım yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkür ederim bilgi için.bosu bosuna onada calısıcaktımm ohhhhhhhh:)
arkadaşlar açık öğretim birinci sınıfın da kayıt yenileme ödemesi var mı sanırımm yarın da son gün.acil yardım edebilirmisinnniizzz....
arkadaşlar yarın son gün ama ödeyemeseniz faiz işliyor 2-3 ayda olsa olsa 20 tl anca gelir
ha öderseniz büroya falan gitmenize gerek yok.sadece parayı yatırıyorsunuz o kadar
arakadaslar bende kamu yönetimini okuyorum 1 sınıftan 5 dersten kaldım kızım 4 aylıktı sınavlara girmedim ozaman şükür kızım büyüdü teyzelerine bırakabilirim rahatlıkla dün öğrendim kayıt zamanını geçirmisim.Ben birde bölümde değistirmek istiyorum kaldığım derslerden biride matematik bundan muaf olunabiliniyormu kamu yönetime devam edip 2 sınıfta geçiş oluyormu oluyorsa hangi bölümler bu konuda bilgi sahiplerine ihtiyacım var
eminsin değil mi
mavi menekşe ne kadar harç ödedi annen?bende düşünüyorumda yararlanmayı,,
merhaba arkadaşlar ben üniv. 2010- 2011 de kayıt yaptırdım 1. dönem vizelere girdim ve evlendiğim için okulu bıraktım bölümüm öğretmenlikti..
açık öğretime geçiş ypabilirmiyim yoksa tekrar mı sınava girmeliyim en azından diplomam olsun istiyorum.. birde açık öğretimde ne gibi bölümler var faydalı.? yardımcı olursanız sevinirim..
sorumu cevaplayacak kimse yokmu?