- 2 Mayıs 2008
- 405
- 4
- Konu Sahibi masal perisi
merhaba canım bööle bi konu açtıgın için çok saol tabiiki sorum olucak canım tamda bu gunlerde bu konuyu soruyodum bazı kısılere aftan falan haberım yoktu ben anlatayım sana durumu canım yardımcı olursan eger cok sewinicem canım şimdiden saol
ben 3 yıl önce kamu yönetimine kayııt yaptırdım kıtapları aldım ama bi daha hiç sınawa gırmedım we bi daha hiç para yatırmadım 1 yıl önce aradıgımda ise 3 dönemin parasını ödemem gerektıgını ancak öyle dewan edebilecegemi söylediler fazla mıktar gelınce ben waz gectım bu yıl tekrar össye gırıp yıne acıkogretım yazmak ıstıyorum aynı mı yoksa farklı bı bolum mu yazabılırım
yoksa bu af benım içinde gecerlımı hiç össye gırmeden tekrar acıkogretım kamu yonetımı nı dewam mı edebilirimiyim canım
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ister tekrar gir ister aftan yararlan ama o borç faiziyle işlemeye devam ediyor.Ve birgün eline borç belgesi gelir.Bunu hatırlattıktan sonra ; aftan yararlanabilirsin kaldığın yerden devam edersin.Zaten tekrar öss girsen bile T.c kimlik no okul numarası olduğu için borç yine çıkar karşına.İster öss girip farklı bölümde seçebilirsin.İster aftan yararlanıp kaldığın yerden devam edersin.Kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyorum.
Aftan yararlanmak istiyorsan hiç vakit kaybetme .Çünkü son başvuru 29 aralık 2008.
Af için müracat etmek istersen ; AÖF BAŞVURU adresinden, kayıt için gerekli olan bilgileri girip “İnternet Kayıt Belgesi”nin dökümünü alman lazım
İnternet Kayıt Belgesinin dökümünü aldıktan sonra T.C. kimlik numarası ile Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine başvurarak “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 1. taksit tutarlarını ödemem lazım.
İnternet Kayıt Belgesini doldurmak kayıt için yeterli değildir.Bankadan ödeme yaptıktan sonra;aşağıda istenen belgelerle aöf bürosuna başvurman lazım.
Kayıt için istenen belgeler ;
1) İnternet Kayıt Belgesi (Fotoğraflı – İmzalı Form ve Öğrenci Bilgi Formu ile birlikte)
2) 4 Adet Fotoğraf (2 tanesi İnternet Kayıt Belgesinde gösterilen yere yapıştırılacaktır.)
3) Banka Dekontu