- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
-
- Konu Sahibi masal perisi
slm masal perisi benim öğrenmek istediğim şu ben geçen sene 2.dönem harç parasını yatırmadım sınava girdim.bu senede kayıt olmadım kaydım dondu.ve bi dahada kayıt olmicam.benim öğrenmek istediğim kaydım silinsede ben geçen seneki 2.dönem harç parasını ödemek zorundamıyım.ödemesem ne olur yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.
matematik soruları çok zordu..........
arkadaşlar final sınavı için vize konularıda dahilmi yoksa sadece geriye kalan kısımmı bilgi verirseniz sevinirim teşekürler
arkadaşlar final sınavı için vize konularıda dahilmi yoksa sadece geriye kalan kısımmı bilgi verirseniz sevinirim teşekürler
açık öqretimden düz öqretime aynı bülüme qeçiş war mı şaka mı qerçekmi warssa spr olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cwp lütfen şimdiden tşkler
kızlar sorular açıklanmış ama bulamıyorum anlatırsanız nası yapıcağımı sevnrm
masalperisi
Bir dersten 12 yanlış 24 dogru yaptıysam kaç alırım? nasıl hesaplanıyor. ? Biliyor musunuz? Teşekkürler.İyi günler.
tam olarak 66,5 alırsın canım..
arkadaslar bolum olarak hangi bolumu tafsiye edersiniz :) maksat diploma almak oldugundan en kolay bolum hangisi
bişiy sorucam tatlım açıköğretime kayıt olmak için diploma notunun kaç olması gerekiyor..........